1954 Kelkit Belediyespor, Ulusan ile sözleşme yeniledi

TFF 3'üncü Lig ekiplerin 1954 Kelkit Belediyespor, teknik direktör Ulaş Ulusan ile sözleşme yeniledi. 1954 Kelkit Belediyespor’dan yapılan yazılı aç...

TFF 3'üncü Lig ekiplerin 1954 Kelkit Belediyespor, teknik direktör Ulaş Ulusan ile sözleşme yeniledi.

1954 Kelkit Belediyespor’dan yapılan yazılı açıklamada, teknik direktör Ulaş Ulusan ile yeniden anlaşma sağlandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, “2,5 yıldır takımımızın teknik direktörlük görevini başarılı bir şekilde sürdüren teknik direktörümüz Ulaş Ulusan ile 2020-2021 sezonu planlaması için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Kendisini 1 yıllığına kırmızı yeşil renklere bağlayan imzayı başkanımız Muammer Doğan ile birlikte attı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni eder başarılar dileriz” denildi.

10 Tem 2020 - 12:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.