BİR TEK ÖLÜM TÜKENMEYECEK

Yorulduk ayrılıktan, sıkıldık yalnızlıktan. Bir an bulduk birbirimizi. Buluştuk sarmaş dolaş olamadan olsun buda geçer derken uzaklardan bir ses durun...

Yorulduk ayrılıktan, sıkıldık yalnızlıktan. Bir an bulduk birbirimizi. Buluştuk sarmaş dolaş olamadan olsun buda geçer derken uzaklardan bir ses durun yanılmayın sakın ha. Delta geliyor yayılıp oturacak bedenlere.

Oysa nasılda alışmıştık her dakika şakalaşmaya, el kol hareketleri yapmaya. Sevgimizi şapır şupur göstermeye alışkındık. Bir anda yalnız kaldık elimiz kolumuz sardı bizi yetmedik bizi bizde sarmaya.

Sonra yine bir anda hadi rahat olun görün birbirinizi. Fakat bir fark ile artık maske olacak yüzlerde. Oysa biz yüz ifadesiyle konuşurduk. Yüz mimikleri anlatırdı birçok şeyi birbirimize.

Hani “sen sus gözlerin konuşsun” derdik ya sevdalarımıza. Şimdi gözler anlamsız bakar oldu. Bir manası yok mavi, ela ve siyah gözlerin. Hepsi aynı bakar oldu birbirine. Ne kadar derin bakarsan bak manası yok anlamsız bakıverirsin göz bebeklerine.

Artık ısıtmıyor bakışlar, hoş görmüyor tebessümler. Mutlu etmiyor fırçalarken bıyık altı gülümseyişler. Saklı kaldı şimdi “önemli yerlerin çizilen altları” dişlerin fırçalanmış olması da pek göstermiyor kendini. Belki de bir çok diş sararmış çürümeye yüz tutmuş habersiz.

Ve ben

Seni hep dün gibi bekledim

Bitecek bu ayrılık yine geleceksin

Biletin limandan düşecek önüme

Sen dolacaksın o an boş bakışlı gözlerime

Birkaç saat kalmış olacak kollarına kavuşmaya

Birkaç dakika içinde bitecek hasret

Başlayacak vuslatı ayrılığın

Tebessüm eden gözlerin olmalı karşımda

Bir o kadar da bıyık altı gülüşüne hasretim

Bu kadar benimken sen ve ben seninken

Ne kollarımız dokunacak

Ne de gözlerimiz dudaktan kalbe varacak

Hem yanı başımda hem de uzak olacaksın

Sayısı kısa bekleyişi uzun upuzun bir bekleyiş

Karantina dönemi de geçecek elbet

Gözler göz bebeklerine değecek

Ve oda bitecek

Hasret tükenecek aramızda ey yar

Ayrılık kalacak birkaç mısrada

Bizden uzak çok uzaklarda….

Geçmeyecek hiçbir şey yoktur. Her şey geçer bir tek sağlık ve ölüm derdi tükenmeyecek. Selam sevgi ve saygılarımla.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nazmiye Yazıcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler