Bir bu eksikti!

Sıkıştırılmış ve yoğun maç temposu içerisinde hakikatten zor sınav veriyor futbol ailesi… Öyle ki haftada 3 maç alışık olmadığımız bir durum. Buna b...

Sıkıştırılmış ve yoğun maç temposu içerisinde hakikatten zor sınav veriyor futbol ailesi…

Öyle ki haftada 3 maç alışık olmadığımız bir durum. Buna bir de Trabzonspor’un alternatifsiz kadro yapısı ile verdiği mücadele eklenince işimizin ne kadar zor olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Bu olumsuzluklara son idmanda sakatlanıp maça çıkamayan Hosseini ile Ömer Ali Şahiner’in sert darbesi sonrasında sezonu kapatan Abdülkadir Ömür de eklenince gelin siz çıkın işin içinden…

Zaten kalite olarak yetersiz bir futbolcu kadrosuna sahip Trabzonspor, Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ile önemli bir patlayıcı güçten de mahrum kalacak.

İşte bu nedenledir ki Trabzonspor’un bu mevcut yapıya kalite transfer etmesi gerek.

Hep belirttik…

Öncelikle orta sahaya lider ve hücuma iş bitirici bir golcü oyuncu transferi Trabzonspor için olmazsa olmaz. Diğer eksiklikleri belki takım içinde tolere edebilirsiniz ama bu iki kilit nokta oyunun kimyasını değiştiren noktalar.

Konyaspor maçında bir kez daha gördük. Orta alandan üçüncü bölgeye geçişler hep sıkıntılı hep topal…

İşte bu nedenle orta saha ve forvet transferleri Trabzonspor için olmazsa olmazdır…

Evet… Konya maçının güzel tarafı 3 puandı ancak tam da kendini bulmaya başlayan Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ise keyifleri kaçırdı…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler