Trabzon’da zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Trabzon’da bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 15 araç birbirine girdi. Karadeniz Sahil Yolu Çömlekçi-Değirmendere istikametinde yağan yağmurun...

Trabzon’da zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi
Trabzon’da zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’da bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 15 araç birbirine girdi. Karadeniz Sahil Yolu Çömlekçi-Değirmendere istikametinde yağan yağmurun da etkisiyle kaza oldu.

tane aracın birbirine girdiği ifade edilirken kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle ise trafikte uzun kuyruklar

(61 SAAT)

14 Eki 2021 - 08:56 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.