Trabzon'da uyuşturucu operasyonu!

Edinilen bilgiye ilk olarak dün akşam saat 22:00 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ortahisar İlçesinde yapılan çalışmalarda iki...

Trabzon'da uyuşturucu  operasyonu!
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye ilk olarak dün akşam saat 22:00 sıralarında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ortahisar İlçesinde yapılan çalışmalarda iki şahsın üzerinde ve ikametinde arama yapıldı.

Yapılan aramada 5.26 gram Kubar Esrar, 94,90 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Ortahisar Devriye Ekipler Amirliğince, yine Ortahisar ilçesinde yapılan çalışmalarda bir şahıs şüphe üzerine durduruldu. Şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir miktar Metamfetamin maddesi, bir adet uyuşturcu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi. Yine Ortahisar’da Devriye Ekipler Amirliğinin yaptığı çalışmalara bir kişinin üzerinde, bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Her 3 konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

21 Eki 2021 - 12:12 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.