Trabzon'da Apartlara baskın!

Trabzon'da Jandarma göz açtırmıyor! 11 Ekim 2021 Pazartesi 10:13 0 Trabzon'da, jandarma ekipleri otel ve apart dairelerine yönelik düzenlediği operasy...

Trabzon'da Apartlara baskın!
Trabzon'da Apartlara baskın!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon'da Jandarma göz açtırmıyor! 11 Ekim 2021 Pazartesi 10:13 0 Trabzon'da, jandarma ekipleri otel ve apart dairelerine yönelik düzenlediği operasyonda, 15 şüpheliyi gözaltına aldı.Trabzon Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ortahisar, Akçaabat ve Arsin ilçelerinde gerçekleştridiği seri baskınlarda 6 otel ve 16 apart dairesinde inceleme yaptıı. İncelemede, 1 otel ve 3 apart dairesinin sahiplerine, 88 bin 840 lira idari ceza uygulandı.Opersyonlarda 67 gram esrar ve 5 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 15 şüpheli hakkındaki soruşturma sürüyor.

11 Eki 2021 - 11:35 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.