Mehmet Kılıç'dan hala haber yok!

Trabzon’un Maçka ilçesinde 7 gün önce fasulye çubuğu yapmak için fındık bahçesine giden yaşlı adamdan haber alınamıyor. Trabzon’un Maçka ilçesindeki...

Mehmet Kılıç'dan hala haber yok!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un Maçka ilçesinde 7 gün önce fasulye çubuğu yapmak için fındık bahçesine giden yaşlı adamdan haber alınamıyor.

Trabzon’un Maçka ilçesindeki Yazlık mahallesinde eşi ve kızları ile birlikte yaşayan Mehmet Kılıç (79), 7 gün önce fasulye çubuğu yapmak için fındık bahçesine gitti. Bir süre sonra geri dönmeyen Kılıç’ın yakınları şüphelenerek fındık bahçesini kontrol etti. Yaşlı adamın fındık bahçesinde olmadığı öğrenen yakınları durumu yetkilileri bildirdi. Kaybolan yaşlı adamın bulunması için bölgeye AFAD, AKUT ve jandarma ekipleri sevk edilirken, ekipler tarafından bahçede yapılan incelemede yaşlı adamın yaptığı fasulye çubukları bulundu. Yaşlı adam arama-kurtarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalara rağmen 7 gündür bulunamazken, 79 yaşındaki Mehmet Kılıç’a alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu öğrenildi. Ekipler tarafından bölgedeki arama çalışmaları genişletilirken, yaşlı adamın fındık bahçesine giderken yanında getirdiği kazma ve baltaya da ulaşılamadığı öğrenildi.

27 Eki 2021 - 14:32 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.