Aparta fuhuş baskını

Öğrenci alamayan apart günübirlik kiraya çıktı

TRABZON’UN Ortahisar ilçesinde dün saat 02:00 sıralarında bir aparta fuhşa yönelik operasyon gerçekleştirildi. Apartta fuhuş amaçlı bulundukları tespit edilen yabancı uyruklu 5 kadına işlem yapıldı ve sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildi. Ayrıca apart sahibi hakkında Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde dün saat 02:00 sıralarında bir aparta fuhşa yönelik operasyon gerçekleştirildi. Apartta fuhuş amaçlı bulundukları tespit edilen yabancı uyruklu 5 kadına işlem yapıldı ve sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildi. Ayrıca apart sahibi hakkında Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama suçundan adli ve idari işlem yapıldı. Emniyetten yapılan açıklamada, “İl merkezi başta olmak üzere, ilçelerimizdeki Otellerde de kamu sağlığını ve ahlakını tehdit eden fuhuş faaliyetleri tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmeye ve operasyonel çalışmalar yapılmaya devam edilecektir.” denildi.

04 Eki 2021 - 09:39 - Trabzon Asayiş Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.