A.Ömür böyle devam etmeli

Trabzonspor’da Hatay maçında Doğucan’ın orta alanda olması sürprizdi. Bu bölgede Dorukhan’ın olmaması sonrasında bu bölgede Abdullah hoca Doğucan’ı te...

Trabzonspor’da Hatay maçında Doğucan’ın orta alanda olması sürprizdi. Bu bölgede Dorukhan’ın olmaması sonrasında bu bölgede Abdullah hoca Doğucan’ı tercih etti. İlk yarıda Doğucan topu ayağına aldığında hep net paslar verdi. Evet, Doğucan bence yavaş yavaş bu takıma monte edilecek kalitede geleceği olan bir oyuncu. Ancak bu bölgede Hamsik’in etkinliğini arıyor ister istemez Trabzonspor. Çünkü savunmadan hücuma geçişi yönetme özelliği Hamsik mükemmel yapıyordu. Bu olmayınca orta alanda etkili olamayan ve topa hakimiyetini hissettiremeye Trabzonspor ilk yarıda istenilen düzeyde bir oyun sergilemedi. Aslında maçın genelinde vasatı aşmayan bir maçtı. Hatayspor etkili olduğu pozisyonlarda kanatlardan geldiği anlarda oldu. Eren sol bekte inanılmaz çalıştı. Larsen gerçekten sağ bekte bu alanı mükemmel kapatıyor. Hugo-Denswil uyumu açıkça görüldü.

Bu tabloda sıkışan maçta Abdülkadir Ömür’ün mükemmel golü geldi ve bu galibiyeti getirdi. Abdülkadir Ömür sadece gol için değil oyuna girdikten sonra yaptıkları için de kutluyorum. İşte Abdülkadir Ömür böyle olmalı. Daha önce potansiyeli yüksek oyunlar oynuyor ama finalleri yapamıyordu. Bu kez sahneye çıktı ve futbolunun yanına müthiş bir final golü yaparak takımını galibiyete taşıdı. Abdülkadir Ömür direk kaleye giden özelliklerini ve böyle vuruş pozisyonları yaratması ile birlikte Milli Takıma kadar yükseldi. Bunun devam ettirmeli. Trabzonspor’da şu bir gerçek ki geçen sezondan beri kazanma alışkanlığı kazandı. Bunu ne olursa olsun sürdürüyor. Bu gerçekten büyük takım olgusu açısından önemli.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler