Zor Günler İyilik Habercisidir

Güzel bakan güzel görürmüş. Ülkemizde yaşananlara, olumlu gelişmelere güzel gözle bakmak, insanları mutlu edecek gelişmelere dikkat çekmek istiyorum....

Güzel bakan güzel görürmüş. Ülkemizde yaşananlara, olumlu gelişmelere güzel gözle bakmak, insanları mutlu edecek gelişmelere dikkat çekmek istiyorum.

Bayram Sevinci, Kardeşlik, Barış Ve İç Turizm

Öncelikle dokuz günlük tatil ve ramazan bayramı ülke içinde büyük bir nüfus hareketi oluşturdu. İstatistik verilerine göre 8,5 milyon insanın yer değiştirdiği anlaşıldı. Karayollarındaki araç konvoyları insanları birbirine kavuşturan hasret ve özlem kervanları gibi sevgi, kardeşlik ve dayanışma bağlarına güç kattı. Alış verişler arttı, seyahat acenteleri ek seferler koymak zorunda kaldı, tatil merkezleri doldu taştı, görülmeye değer kırsal alanlardaki piknikçiler mesire yerlerini şenlendirdi, bütün bunların sonucunda ekonomi canlandı, esnafın yüzü güldü.

Kazalar %55 Azaldı

Kazalarda önceki yıllara göre %55 oranında azalma olduğu İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU tarafından resmen açıklandı. Halkımızın kurallara uymakta gösterdiği dikkat, sayın bakanın ciddi gayretleri, polis ve jandarmanın özverili denetim çalışmaları bu güzel sonucu ortaya koymuştur. Bu güzellik için yetkililere ve kurallara uyan halkımıza teşekkür ediyoruz.

Hakurk Operayonu’nda Hedef Kandil

Ordumuzun Suriye operasyonu öncesi Kandil desteğini kesmek, teröristlerin geçiş güzergahına hakim olmak amacıyla başlattığı Kuzey Irak’ta Hakurk ve Kandil istikametinde yürüttüğü bu gün itibariyle on yedinci gününe giren operasyon ve alınan olumlu neticeler milletimizin özgüvenini artırmış, terörün bitiş umutlarını canlandırmıştır. Siyasi iradeyi tebrik ediyor, ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz.

Enflasyon Ve Cari Açık

Bir dizi dış müdahaleye rağmen enflasyonun ve dövizin kontrol altına alınmış olması, mevsimsel de olsa işsizliğin düşüş trendine girmesi, cari açığın azalarak cumhuriyet tarihinin en düşük seviyesine inmiş olması, soğan patates, salatalık operasyonlarının yerini ucuzlamış bir piyasaya bırakmış olması sevindirici gelişmelerdir.

S-400 Teslim Ayı Haziran

Amerika’nın, perde arkasındaki İsrail’in ve Yunanistan’ın Türkiye’nin almak üzere olduğu S-400’ lerin iptali istemine, baskısına rağmen Ankara’nın kararlı duruşunun sürmesi, erken teslim ayı olan haziranın ortalarına yaklaşılması ve Türkiye’ye teslimine kesin gözüyle bakılması, güvenlik ve savunma moralimizi yükseltmiştir. Baskılara boyun eğilerek bu alımdan vazgeçilmesinin halkımızı çok üzeceği anlaşılmaktadır.Anadolu halkı, yaptırımlardan doğacak ekonomik sıkıntılara katlanmaya da hazırdır.

Milli Takım Ve Şenol GÜNEŞ

Teşekkürler Milli Takım, teşekkürler Şenol GÜNEŞ! Dünya şampiyonu Fransa’yı ilk defa yendik bu önemlidir! Güzel bir oyun sergiledik, güzel goller attık, birçok golü de kaçırdık, bu daha önemlidir. Liderlik koltuğuna oturduk bu da önemlidir! Amaaa asıl önemli olan, Fransa’nın Konya’dan Mehter eşliğinde gönderilmesidir.

Sorunlar Bitti mi?

Başlarken dediğim gibi güzel tarafından bakarak, güzellikleri öne çıkartarak moral-motivasyon sağlamak istiyorum. Sayabileceğimiz birçok sorun olduğu gibi daha birçok güzellik de var. İnşallah onları da başka bir yazıda ele alırız.

Sürekli güzellik ve sürekli iyilik anormaldir; sürekli çirkinlik ve kötülük de olduğu gibi… Hayat bu, her şey zıddı ile kaimdir. Zıddı ile tanımlanır, zıttı ile anlaşılabilir; açlık tokluğu anlatır, kötülük iyiliği, mutsuzluk mutluluğu anlatır. Zor günler, güzel günleri anlatır; bütün zorlukları aşarak daha güzel ve daha güçlü günlere hep birlikte…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Abdullah Gülay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler