ZİRVE TRABZON'UN

Milli maç araları kendisine pek iyi gelmeyen Karadeniz Fırtınası, dün liderlik koltuğuna oturmak için Gaziantep'i konuk etti. Sumudica yönetiminde öze...

Milli maç araları kendisine pek iyi gelmeyen Karadeniz Fırtınası, dün liderlik koltuğuna oturmak için Gaziantep'i konuk etti. Sumudica yönetiminde özellikle iç sahada iyi futbol oynamaya çalışan Gaziantep, Trabzon'a en azından yenilmemeye gelmişti. Ünal Karaman'ın tüm hesapları ise üç puan üzerine kuruluydu. Tüm eksiklerine rağmen maçın favorisi elbette taraftarı önünde oynayacak olan Trabzonspor'du.

Bordo Mavililer, Sturridge-Sorlöth ikilisiyle maça başladı. Her iki oyuncu da, beş dakika arayla bir gol bir asistle ilk yarıya damga vurdu. Uğurcan Çakır, ilk yarının son bölümünde taraftarlara ve arkadaşlarına "ben kaledeyken rahat olun" der gibiydi. İkinci yarıya her iki takımda dengeli başladı. Gaziantep Brezilyalı Jefferson ile golü bulunca az da olsa ümitlendi. Ünal Karaman, önce Doğan Erdoğan hamlesini yaparak skoru tuttu, hemen akabinde Yusuf Sarı'yı oyuna koyarak skoru arttırmayı istedi. José Sosa'nın muhteşem füzesi farkı ikiye çıkardı. Füzelerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Genç Yusuf Sarı ise, ümit veren futboluna golünü de ilave edince maçın sonucunu belirledi. Karadeniz Fırtınası, Gaziantep'i dört golle geçti. Süper Lig'de maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Takım halinde maçın genelinde rakibinden çok daha üstün mücadele eden Bordo Mavili futbolcular, sahada Ünal Karaman'ı mahçup etmedi.

Nihayetinde, her maç zor her maç üç puanlık. İştahlı oynamaya çalışan, iyi mücadele eden, takım savunmasını iyi yapan ve futbolun doğrularını samimiyetle sahaya yansıtan bir Trabzonspor, dünkü maçta olduğu gibi özellikle iç sahadaki her maçın favorisidir. Umarım, UEFA Avrupa Ligi maçında da sahada maçı çok isteyen bir Trabzonspor seyrederiz. Akabinde, Başakşehir karşısında da!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih ALBAYRAK - Özden bey,yazdıkların yorumun on numara maçın skoru taraftarın takımı sahiplenmesi yönetim herşey güzel hele yıllar sonra liderlik çok daha güzel..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 11:10


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler