Yola devam

Kötü oynarken de kazanmak önemlidir ya işte Trabzonspor bunu yaptı… Ligde son süreçte yakalanan pozitif hava hiç kuşku yok ki Bursaspor maçı öncesin...

Kötü oynarken de kazanmak önemlidir ya işte Trabzonspor bunu yaptı…

Ligde son süreçte yakalanan pozitif hava hiç kuşku yok ki Bursaspor maçı öncesinde bordo-mavili takımdan beklentileri üst seviyeye çıkarmıştı.

Trabzonspor camiasının beklentileri bir tarafa Bursaspor’un içinde bulunduğu durum, hafta içinde yaşadığı teknik adam değişikliği ve 30 bine yakın taraftar desteği ile bordo-mavili takım karşısına çıkması hiç kuşku yok ki karşılaşmayı daha da çekişmeli hale getirdi.

Evet, bir tarafta son 13 maçta 1 galibiyet alan ve ligde kalmak için savaş veren Bursaspor, diğer tarafta ise son haftaların formda takımı ve Avrupa hedefine büyük oranda ulaşmanın ardından ilk 3’ün planlarını yapan Trabzonspor…

Belki Bursaspor’un sıkıntılı ortamdan kurtulma enerjisi belki de Trabzonspor’un beklentilerin altında kalması ev sahibi takımı ilk yarıda topa daha çok sahip olan takım konumuna getirdi.

Nwakaeme’nin 19. dakikada direkten dönen kafa şutu dışında etkili pozisyon üretemeyen Trabzonspor, Hüseyin’in hataları sonrasında kalesinde golü görmesi içten bile değildi.

İlk yarının golsüz sonuçlanmasının ardından Teknik Direktör Ünal Karaman, Abdülkadir Ömür’ü oyuna alarak belki de maçın kaderini değiştirdi.

Çünkü orta sahada üretemeyen, üçüncü bölgeye gitmekte sıkıntı yaşayan, özellikle de bu bölüme kadar Nwakaeme’yi kullanamayan Trabzonspor, genç oyuncunun oyuna girmesinin ardından daha etkili bir görüntü ortaya koydu.

Maçın 68. dakikasında Nwakaeme’nin pasında topu gelişine mükemmel vuran Abdülkadir Ömür, mükemmel bir gole imza atıp Trabzonspor’a 3 puanı getiren isim oldu. 81’de Sosa’nın kaçırdığı penaltıda ise Okan’ı tebrik etmek gerek.

Sonuç olarak böyle bir maçta alınan 3 puan Trabzonspor’a büyük ölçüde Avrupa biletini şimdiden biletini kazandırırken, artık ilk 3’ün planları yapılmaya başlanmıştır.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler