YİNE  BAŞA  DÖNÜYORUZ   !

Diyarbakır ,Mardin ve Van Belediye başkanları görevlerinden alınarak yerlerine kayyumlar atandı. Aynı illerin valileri vekaleten belediye başkanlığı g...

Diyarbakır ,Mardin ve Van Belediye başkanları görevlerinden alınarak yerlerine kayyumlar atandı. Aynı illerin valileri vekaleten belediye başkanlığı görevlerini de yürütecekler. Ben burada İçişleri Bakanı Sayın Soylu’ yu yürekten tebrik etmek istiyorum. Gösterdiği cesaretten dolayı kutluyorum. Elbetteki hükümet adına yapılan bir icraat. Konu enine boyuna görüşülerek bu karar alındı. Alınan bu kararlar inşallah başka illere örnek emsal teşkil etmez. Bir bakan düşününüz her gün operasyon bölgelerinde, şehit cenazelerinde bulunuyor. Mehmetcik’ lere moral aşılıyor. Ülkenin güven ve huzuru için ne gerekiyorsa gözünü kırpmadan yapıyor .Her türlü riski alıyor. Karadeniz’in bu yürekli insanının hakkını teslim etmemiz gerekir. En riskli görevde bulunuyor, en çetin koltukta oturuyor.

Ama gelin görün ki muhalefet beyaza yine kara demeğe devam ediyor. Başta CHP ve İYİ parti alınan bu kararların hukuki değil ,siyasi olduğunu savunuyor. Allah akıl fikir versin. Allah aşkına söyler misiniz sizler kimden yanasınız? Daha dün Güneydoğu’da kazılan hendek ve çukurları kapatırken çekilen sıkıntıları, yapılan masrafları, en önemlisi verdiğimiz şehitleri ne çabuk unuttunuz.?Bari milli konularda muhalefet etmeyiniz. Bu ülkede yaşıyoruz. Bu topraklar hepimizin. Sahi siz kimlerden yanasınız ?Doğu Perinçek kadar olamadınız. Bırakınız artık yıkıcı muhalefet yapmayı da bari bu konuda hükümete destek olunuz.

Efendim ! Milletin oyu ile seçilen başkanlar görevden alınamazmış. İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanı da aynı demeci veriyor. Kim demiş alınamaz ? Alınan bu kararlar Anayasa ve Belediyeler Kanununa uygundur. Yakında Sayın İmamoğlu’nun başkanı olduğu Büyük Şehirin caddelerinde çukurlar kazılmağa başlanırsa şaşmayınız. İzmir de de aynı kafa hakim. Sanki bunlar yıkmak, bozmak için yaratılmış ! Adlarını da “Millet İttifakı “ koymuşlar. Kime inandırabilir siniz?

Şehrin insanları size oy verip sizleri belediye başkanı yaptı diye, sizden olmayan işçileri kapı dışarı atıp, yerlerine sizin işinize gelen kimseleri alacak, terörist cenazelerine belediye başkanı olarak katılacak ,caddeye verilen şehit ismini kaldırıp terörist ismini vereceksin, yetmedi bu ülkenin insanlarının verdikleri paradan aldığınız payları dağdaki teröristlere servis ederek ihanetinize devam etmeği sürdürecekseniz buna devletimiz asla izin vermez. Bu kural Avrupa ve diğer ülkelerde de böyledir. Bu ülke sizin sandığınız gibi sahipsiz değildir Devletin gücü bu yılanların başını ezmeğe yeter

Artık vatandaş olarak beka konusunda çatlak sesler duymak istemiyoruz .Çıkardığınız her çatlak ses hainlere cesaret kaynağı olacaktır.Buna siz razı iseniz bizler asla rıza göstermeyiz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ahmet Aksoy - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler