Veda

Spor Toto Süper Lig'den düşen iki takım Adanaspor ve Gaziantepspor olurken düşecek üçüncü takım Karadeniz'de belirlenecekti. Trabzon ve Rize'de oynana...

Spor Toto Süper Lig'den düşen iki takım Adanaspor ve Gaziantepspor olurken düşecek üçüncü takım Karadeniz'de belirlenecekti. Trabzon ve Rize'de oynanacak iki mühim maç, Trabzonspor'un ya dostu Bursaspor'u yada kardeşi Çaykur Rizespor'u ligde bırakacaktı. İki ucu pis bir değnek, hem Trabzonspor'un hem de Alanyaspor'un elindeydi. Doğruyu söylemek gerekirse her iki takımda bu sezonun kötüsüydü. Lakin, biri küme düşecek diğeri ise kümede kalacaktı.

Maçlar oynandı, Alanyaspor ve Trabzonspor rakiplerine kaybetti. Bursaspor ligde kaldı, kardeş Çaykur Rizespor PTT 1. Lig'e düşen üçüncü takım oldu. İki takımdan birisi, lige öyle yada böyle veda edecekti. Trabzonspor'a kimsenin kızmaya hakkı yok. Keza, Alanyaspor'a da! İşi son haftaya bırakmak doğru değil. Bursaspor, önümüzdeki sezonu da bu sezon gibi geçirirse ligde asla tutunamaz. Şapkalarını önlerine koyup iyi düşünmeliler! Çaykur Rizespor son haftaya kadar ligde tutunabilmek adına elinden geleni yaptı fakat yapılanlar yeterli olmadı. Daha iyi olmak gerekiyordu. Rizespor camiasına geçmiş olsun.

Trabzonspor için lig sona erdi. Taraftarlar nokta transferleri bekliyor. Başkan, yönetim ve teknik heyet çok iyi bir ekip kurabilmek için elinden geleni yapıyor. Sabırla transfer sezonu bekleniyor. Her şey daha güzel ve başarılı bir sezon için!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler