Unutulmaz maç!

Trabzonspor’un Beşiktaş maçında oynadığı futbol belkide son yıllarda derbi maçta en etkili futboluydu. Böyle Trabzonspor’u uzun yıllar izlememiştim. B...

Trabzonspor’un Beşiktaş maçında oynadığı futbol belkide son yıllarda derbi maçta en etkili futboluydu. Böyle Trabzonspor’u uzun yıllar izlememiştim. Belki önceki yıllarda da iyi olduğumuz derbi maçlar vardı ama bunu 90 dakika pek yayamıyorduk. Ancak dün akşam bordo-mavili takım, ilk andan son ana kadar baskılı, etkili ve futbolun bütün güzelliklerini sundu Ramazan ayında tribünleri dolduran taraftarına. Bu tabloda Ünal hocaya da özel bir bir şekilde tebrik etmek istiyorum. F.Bahçe maçında Velbeuna’yı kontrol etmeyerek yaptığı hatanın bedelini Trabzon son saniye golü ile ödemiştik. Ancak Ünal hoca bu kez Beşiktaş’ın beyni olan Ljajic’i Abdülkadir Parmak ile kitleyerek müthiş bir hamle yaptı. Ünal hoca maça iyi hazırlamış ve Beşiktaş’ı iyi analiz etmiş olduğunu gördük. Ljajic’in kitlenmesi orta alanda Sosa, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın istediklerini yapabilmesinin ve futbolun mükemmele yaklaşmasının da önünü açtı.

Trabzonspor’un yenilmezlik serisi 11 maça çıktı. Böylesi istim üstünde bir takımı bulduktan sonra ligin bitmesini hiç istemiyorum. Bu form gelecek yıla nasıl yansır bilemem ama Trabzonspor bu 11 maçlık süreçte şanssızlıklar yaşamasa şuanda şampiyonluk potasının içerisinde olurdu. Zaten futbolu ile de bunu fazlasıyla hakediyor.

Sahanın yıldızları Sosa, Hosseini, Yusuf Yazıcı. Özellikle Yusuf mükemmele yakın oynadı. Ve artık

Yusuf Yazıcı’nın Avrupa’ya gitmesi gerek. Bu yıldızımızı Avrupa’da Trabzonsporlu Yusuf olarak izlemek çok isterim. Gitmesine üzülürüz ama Yusuf’u dün akşamki performansı ile net olarak gördük ki Avrupa’da oynamaya hazır.

Gerçekten güzel bir akşamdı. Bu Trabzon’u görünce, keşke lig hiç bitmese diye içimden geçiriyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler