Türkiye sensin, Sen Türkiye’sin

Sayın Cumhurbaşkanımız bölgemize hoş geldiniz. 40 küsur senedir sizinle aynı çizgide yürüyen ve bu davanın bir ferdi olarak içinde bulunduğumuz duru...

Sayın Cumhurbaşkanımız bölgemize hoş geldiniz.

40 küsur senedir sizinle aynı çizgide yürüyen ve bu davanın bir ferdi olarak içinde bulunduğumuz durumla ilgili fikir beyan etmek istedik. Fikrimizin bir önemi olmayabilir. Hani önceki gün “Sizin dolarınız varsa bizim de milletimiz var” demiştiniz ya… Anadolu’nun bir köşesinde içinde yaşadığı toplumun vicdanı iddiasındaki bir kalem olarak sözünüzü doğrulamak için yazıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız…

Bugün ülke ve millet olarak bulunduğumuz nokta doğrudan sizinle alakalıdır. Siz ve davanızla alakalı… Artık Türkiye sizsiniz. Siz Türkiye’siniz. Türkiye sizin önderliğinizde ve tam bir asır sonra “Ne yaptılar, Ne yaptınız mukaddes emaneti?” diyerek cebinin astarında kaybettiği kıymetini bulmuş ve misyonunun gereği yeniden dirilişe koyulmuştur. Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye halkı bütünleşmiş ve tek vücut olmuştur.

***

Son 10 yıldır Suriye iç savaşının 2 ve 3. yılından sonra ABD’nin (Siyonizm’in) oyununu fark ettiğinizi ve büyük İsrail özlemine izin vermeyeceğinizi öğrendikten sonradır ki Siyonizm’in öncelikli hedefi hâline geldiniz. İran bile sizi başarısız kılmanın bir aracıdır bugün... Bunun içindir ki mezhep savaşını denediler. Buna izin vermediniz. İsrail için Kudüs üzerinden mutlak güvenlik istediler. Filistin ne olacak deyip Kudüs’e sahip çıkarak ümmetin yüreğine su serptiniz. Artık bilmelisiniz ki Siyonizm’in öncelikli hedefisiniz ve tüm savaşları deneyecekler. 17-25 Aralık’ta polis/hukuk, 15 Temmuz’da askerî darbe sonuç vermedi. Şimdi sizin de ifadenizle “15 Temmuz’un bir başka versiyonu ile yüz yüzeyiz.”

Sevgili Cumhurbaşkanımız…

Bugün yaşadığımız hadiselerin bağımsızlık savaşı olduğunun bilincindeyiz. “Yeniden bağımsız Türkiye” oluşmasın diye topyekûn bir karşı oluş ile karşı karşıyayız. Üzerimize gelerek sizi yıldırmak ve eski Türkiye’ye dönmek istiyorlar. Teslim olmayacağınızı biliyoruz. Milletin sonuna kadar arkanızda duracağına yürekten inanıyoruz. Sadece meselenin millete anlatılması gerektiğine inanıyoruz. Bunun için de Anadolu’yu hiç olmazsa bölgesel bazda dolaşmalısınız diyoruz.

Asla pes etmeyeceğinizden şüphemiz yok. Pes edersek hani cebimizin astarında bulup çıkardığımız, kıymetinizi bir daha bulamayacağımızı biliyoruz. Öyleyse geriye tek yol kalıyor. Yeni bir Huruç hareketi ile Siyonizm’in kalbine kalbine yönelmek. Siyonizm’i kalbinden hançerlemek... Buna o büyük oyuna geldiğimiz yerden, Suriye’den başlamalıyız. En başından beri ümmetin geleceği kaygısı ile Suriye politikasında sizin gibi düşünen onlarca yazı kaleme alan bir nefer olarak yazıyoruz. Esad ile anlaşmalıyız. Tabloyu ümmete anlatabiliriz. Çünkü artık hedef Türkiye’dir ve Türkiye son kaledir. Bunun için Esad’la anlaşarak Suriye’yi öyle ya da böyle büyük İsrail projesinin önünde tampon olarak tutmalıyız. Huruç hareketini başlatıp Siyonizm’e saç-baş yoldurmalıyız.

Çünkü biz biliyoruz ki Allah samimi olanlarla beraberdir. Allah, samimi olanlardan yardımını esirgemeyecektir. O ne güzel yardımcıdır

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Ali Öztürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ömer Naci - Siyasi ayrışmalar artık teferruattır. Şimdi ülkemize sahip çıkma zamanıdır. Çünkü bu hepimizin geleceğidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 11:04


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler