Türkiye Diz Çökmüyor!

Türkiye diz çökmüyor! Kimisi ayağından çelmeliyor, kimisi sırtından hançerliyor! Kimisi gizli, kimisi açıktan kuyu kazıyor! Kimisi içeriden, kimisi dı...

Türkiye diz çökmüyor! Kimisi ayağından çelmeliyor, kimisi sırtından hançerliyor! Kimisi gizli, kimisi açıktan kuyu kazıyor! Kimisi içeriden, kimisi dışarıdan takozluyor! Bütün bu şer güçlere karşı Türkiye direnişini karalı bir şekilde sürdürüyor.

Artık gün gibi açık! Kimse mırın kırın etmesin! Görünen köye kılavuz istemesin. Ayrıca herkes kılavuzuna dikkat etsin; karga kılavuzlar, kurmaca teşkilatlar, kara yüzü beyaza boyanmış, kızıl ötesi hedefleri gizlenmiş, mevsimlik kuruluşların aldatan hinliğini, cinliğini artık herkes görsün; adım adım, gün be gün Türkiye kuşatılıyor; kutlu yürüyüşü mutlu sonla buluşmasın diye ha gayret çalışılıyor!

Venezuella ile antlaşmalar yapıyoruz; Türkiye'nin anlaşma yaptığı kadroyu tasfiye etmek için ülke kuşatılıyor, abluka uygulanıyor; halkını ekonomik yokluğa, ülkeyi karanlık gecelere, umusuz geleceklere mahkûm ediyorlar!

Mısır'da Mursi ile "münhasır ekonomik bölge" ve “İş Birliği” anlaşmaları yapıyoruz; darbe yapıyorlar, yeni göreve getirdikleri Sisi'ye anlaşmayı iptal ettiriyor; İsrail, Kıbrıs Rum kesimi ve Yunanistan ile yeni anlaşmalar yaptırıyorlar!

Katar ile antlaşmalar yapıyoruz Katar’da darbe yapmaya çalışıyorlar! Başaramayınca bu ülkeyi komşuları aracılığı ile kıskaca alıyorlar!

İran'la ticaret yapıyoruz, yaptırımlar uyguluyorlar; antlaşmalar yapıyoruz, ordusunu terörist ilan edip Türkiye'yi mağdur etmeye çalışıyorlar! O zaman her ülkenin yasal ordusu diğeri için terörist olmaktadır ki bu çok kirli, çarpık ve hegamon bir mantıktır!

Rusya ile yaptığımız anlaşmalar malûm. İkili ticari hedefin 100 milyar dolar olarak ortaya konulmuş olması, yürütülen nükleer santral inşaatları, S-400 füze bataryaları, vizesiz seyahat çalışmaları, daha da önemlisi ticaretin milli para birimleriyle yapılması kararlılığı, başta Amerika ve Avrupa olmak üzere birçok sömürgeci ülkeyi adeta şoktan şoka sokmaktadır; sıtmaya yakalanmış hasta gibi titretmektedir.

En son, Sevakin Adası'nı aldığımız, petrol antlaşmaları yaptığımızSudan’da orduya darbe yaptırılmıştır. Muhtemelen Sevakin Adası ve diğer petrol anlaşmaları iptal ettirilecektir! Darbeden birkaç gün sonra İsviçre ve Amerika şirketlerine dokunulmadığı halde Türk şirketinin şantiyesi basılarak tüm araçlar yakılıyor, 80 Türk canını zor kurtarıyor.

Sizce bütün bunların arka arkaya gerçekleşmesi tesadüf müdür? Değilse hedef nedir?

Öyle görünüyor ki Amerika Ortadoğu'da İsrail ve Siyonizm adına kapsamlı bir işgale hazırlanıyor. Bu plan İsrail eliyle yürütülüyor ve hedefinde Türkiye ile İran da var. Bunu artık kimse tartışmıyor; çünkü biliyor. Sanki kabullenilmiş bir çaresizlik var, bakalım nasıl olacak diyerek herkes o korkunç sonu bekliyor!

Ortadoğu’nun kapsamlı işgal planını Türkiye, a- Fetö darbe girişimi ve iç savaş çıkarılmasını, b- Katar'ın işgalini ve yağmalanmasını, c- Kuzey Irakta kukla Kürt Devleti’nin kurulmasını engellemesiyle geciktirmiştir.

Demek ki mücadele edilirse başarı da gelmektedir. İnsanlık Batı’nın sömürgeci gücünü durdurmak zorundadır. Direniş ulusal düzeyi aşmalı, küresel söyleme dönüştürülmelidir. Kafa karışıklığı, moral bozukluğu, irade zayıflığı ve umutsuzluk, kötü niyetli iç ve dış çevrelerin ataklarını güçlendirmesine sebep olacaktır. O nedenle diz çökmek yok, mücadeleye devam!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Abdullah Gülay - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

İbrahim - Abdullah bey; Büyük ortadoğu projesi nin eş başkanı kimdir?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 11:01


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler