Transfer başlıyor

En iyiler en önemli anlarda ortaya çıkar. Rizespor’da transferlerini en önemli anlarda yapacak. Bu önemli transferlerin ortaya çıkmaları içinde geri s...

En iyiler en önemli anlarda ortaya çıkar. Rizespor’da transferlerini en önemli anlarda yapacak. Bu önemli transferlerin ortaya çıkmaları içinde geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’ye geldi. Hemşerileriyle kucaklaştı. Bu kucaklaşma da Rizespor’da yerini aldı. Kısaca Cumhurbaşkanımızla birlikte Rizespor’un transferlerinde hareket yaşanacak. Transfer bombaları peş peşe patlayacak. Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Ferhan Hasani ve Zoran Tosic üstünde en çok durulan transferler. Tabi bir de kaleci Johannes Hopf var. Hopf’un transferiyle Hasan Kartal ilgileniyor. Bonservis ücreti için kıran kırana pazarlık yapıyor. Çalık’ın Rizespor’a katkısı büyük olur. Musa Çağıran’a tarif gerekmez. Kariyeri de kalitesi de ortada. Kosovalı Vedat Muric başarılı oldu. Makedon Ferhan Hasani de başarılı olur düşüncesini taşıyorum. Rize’nin yapısına uygun oyuncu. Zoran Tosic için İbrahim Üzülmez ile M. Ali Karaca arasında fikir ayrılığı var. Ne ayrılığı olursa olsun hocanın istediği olur. Karaca, yıllardır gezip dolaşıp izliyor. Boş mu, dolu mu? izlediğini göreceğiz. Tosic, sol ayaklı sağ kanatta oynuyor. Topla haşır neşir. Kadife ayaklı. Rakip savunmayı delen driplingler atar, serbest vuruşları iyi kullanır, duran toplarda etkili. İyi bir pasör. Daha ne olsun. Avını bekleyen, avına saldıran tam bir atmaca. Bir de gülüşü var. Sanki Rizespor sahaya çıkıyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Alihan Telatar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Muhammed Ali fatih - Zoran tosic bosverin gurbetçi genc yeteneklere yönelim barış.atik , Enver cenk şahin falan

Bide Ozan Tufan için girişim olmuştu ne oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 11:01
02

Suleyman - Bu oyuncular alınırsa Rize ilk 6 içinde olur net bir şekilde ama ayrıca daha önce gündeme gelen zoran nizic kesin almalıyız baba stoper lazım

Birde santrafor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 11:01
01

Kalkandereli - Önümüzdeki sezon başımızı öne eğmeyinde kimi alırsanız alın .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Haziran 11:01


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler