TRABZONSPOR'U KÜÇÜLTMEYİN

Bir alt lige düşen ve Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanan takımlar belli oldu. Lig şampiyonu ve ikincisi son hafta maçlarıyla netleşecek. Galatas...

Bir alt lige düşen ve Avrupa Kupaları'na katılmaya hak kazanan takımlar belli oldu. Lig şampiyonu ve ikincisi son hafta maçlarıyla netleşecek. Galatasaray, son düzlükteki krizleri iyi yöneten bir hocaya ve kulüp yapısına sahip! Ligin lideri alacağı bir puan ile 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayacak. Fenerbahçe ve Başakşehir de maçlarını kazanıp liderin kaybetmesini bekleyecek! İkinciliğin de çok önem arz ettiği sıralamada her olasılık mümkün! Trabzonspor ise, ligin son sırasındaki rakibini yenip lige mutlu bir sonla veda etmek istiyordu.

Eksiklere rağmen Rıza Hoca, son maçında Bero-Okay-Kucka savunma yönü nispeten güçlü bir orta alan ile çıktı. İlk yarı zevksiz ve pozisyonsuz bir maç oldu. İkinci yarıya Bero-Sosa değişikliği ile başlamak zorunda kalan Rıza Çalımbay, takımının uyandığına şahit oldu, bizler gibi. Sosa girince Yusuf-Abdülkadir-Kucka-N'Doye gibi isimler kendilerine geldi. Hatta Pereira da! Atılan üç gol ve kaçan bir o kadar gol şansı, ligin son maçından aklımızda kalan kareler olarak tarihe geçti. Sosa'nın maça katkısı, Yusuf'un muhteşemliği, Pereira'nın güzel futbolunu iki golle süslemesi ve maç sonunda Durica'nın veda gözyaşları görülmeye değerdi. Bordo Mavililer, Rıza Hoca'nın son maçında üç gollü galibiyetle ligi beşinci bitirdi ve yeni sezonu beklemeye koyuldu.

Şimdi ne ya da neler olacak? Bekleyip göreceğiz! Maliyeti yüksek kaliteli oyuncuların satılıp kulüp ve takım küçültülecek söylentileri var. Hem küçülüp hem yarışmak olmaz. Yeni yönetim ve başkan yakında gereken resmi açıklamayı yapacaktır. Büyük Trabzonspor hep yarışın içinde güçlü bir şekilde olmalı. Küçülme camianın asla kabul edeceği bir mevzu değil. Ha ekonomik durum mu? O da oyuncuların para edenlerini satıp çözülmez. Projelerle kaynak üreterek çözülür. Hele ki, aralık ayına kadar kulübü yönetmeye talip olup seçilmiş bir yönetimin, kaliteli bir oyuncu kadrosunu sadece "PARA" nedeniyle dağıtması ne kadar doğru?

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

gurbetçi - selamlar,sayın ayvaz birde projeler ne olmalı onu yazsaydınız?,yol gösterseydiniz,biraz havada kalmamışmı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 11:18


Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler