Trabzon isterse

Kasımpaşa ilk yarıda çok rahat orta sahayı geçti. Burak-Hugo ikilisini tercih eden Ünal Karaman, bunun sonucu orta sahanın direncinin zayıflamasına ne...

Kasımpaşa ilk yarıda çok rahat orta sahayı geçti. Burak-Hugo ikilisini tercih eden Ünal Karaman, bunun sonucu orta sahanın direncinin zayıflamasına neden olurken, Kucka ve Sosa’nın da çok kötü gününde olması Kasımpaşa’nın tam istediği ortamı yarattı. Bunlara ayağındaki topu rakibine veren oyuncular eklenince önce Edok uzaktan golü buldu. Bunun ardından tümüyle uyuyan bir savunmaya Onur’un hatası eklenince Trezeguet’in golü geldi. Burada eleştirilebilir Onur ama en az 3 tane net fırsat kurtardığını da gözardı etmemeliyiz. Bunun yanında Yusuf, bu takım için ne kadar önemli olduğunu herkes gördü. Orta alanda oynayıp gole bu kadar katkı yapan bir oyuncunun etkisi Kasımpaşa maçında Sosa’nın da kötü olmasıyla iyice görüldü. Yusuf gibi tüm Trabzonsporlular’dan kendi evlatlarına daha fazla sahiplenmesi gerektiğini bir kez daha söylemek istiyorum. Bu kadar yabancı hayranı olmayalım artık.

İlk yarı 2-0 olsa, belki umut kalmazdı. Ancak yine sahneye Burak çıktı ve en azından ikinci 45 dakika için Trabzon’a umut verdi. İkinci yarıya Sosa’yı oyundan alarak başladı Karaman. Bence bunda Sosa’nın çıkma isteği ya da başka bir etken etkili olmuştur. Yoksa öyle Karaman çok güvendiği Sosa’yı 45’te oyundan alınmaz.

İkinci yarıda Kasımpaşa’nın direnci inanılmaz düşerken, Trabzonspor bunun sonucu rakip kalede baskı kurmaya başladı. Rodallega’nın müthiş frikiği ile skora denge gelince, maçta ipler Trabzon’un eline geçti. Sanki devre arası soyunma odasında maçın döndürülmesi için farklı motivasyon yakalanmış gibi göründü. Ardından Rodallega’nın enfes başka bir röveşatası ardından Burak’ın klas golü ile Trabzon farka koştu. İlk yarıda dökülen Trabzon’un ikinci yarıda kazanmayı isteyerek çıkması sonucunda istediği ve kendine ilaç gibi gelecek galibiyeti aldı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Mehmet Yılmaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler