Toz duman arasında!

Trabzonspor, 2018 yılının startını Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor hüsranıyla verdi… 90 dakika sonunda ortaya çıkan tablo ligin ikinci yarısı iç...

Trabzonspor, 2018 yılının startını Ziraat Türkiye Kupası’nda Konyaspor hüsranıyla verdi…

90 dakika sonunda ortaya çıkan tablo ligin ikinci yarısı için bize bir nebze olsun ışık vermedi sanırım.

Öyle ki Rıza Çalımbay’ın gelişiyle birlikte üzerindeki ölü toprağı atan bordo-mavililer tekrar lige tutunurken, verilen mesajlar bordo-mavili takımın ikinci yarıda şampiyonluk yarışının içinde olacağı yönündeydi…

Ancak gelinen noktada ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala ne Mas’ın yeri dolduruldu ne de Çalımbay’ın istediği sol açık transferi gerçekleştirildi.

Bu eksikliklere Mustafa Akbaş’ın sakatlığı eklenince varın gerisini siz düşünün.

Bu olumsuzluklar yetmezmiş gibi Burak Yılmaz’ın yönetimi ve teknik ekibi ezerek yaptığı açıklamalar, gündeme bomba gibi düştü…

Evet… Trabzonspor tarihinin en yüksek ücretini alan ve buna rağmen, “Yönetici, hoca ve kulüp bazında, burada kalmam için bazı şeylerin net olması gerekiyor… Çok ciddi transfer teklifleri alıyorum, transfer teklifi alan futbolcunun da gitme ihtimali vardır…” diyen Burak Yılmaz için bordo-mavili yönetimden ve teknik ekipten sadece “Bir yere gidemez… Bir yere bırakmıyoruz…” açıklaması geldi.

Hiç kimse, “Dur bakalım… Sen bizim 3 yıllık sözleşmeli oyuncumuzsun. Nereye gidiyorsun? Seni isteyen kulüp varsa bizimle görüşecek…” deme cesaretini de gösteremedi.

Golcü oyuncun sözleşmesinde bizim bilmediğimiz ve onu bu şekilde konuşturacak bir madde varsa o ayrı bir konu!

Eğer yoksa attığı gollerin kendinde yarattığı öz güvenle hem yönetimin hem de teknik ekibin önüne geçmesi ise hiç de hayra alamet değil…

Çünkü kupadaki hüsranın ardından ikinci yarıda yaşanabilecek olumsuzluklar bu şekilde birçok beklenmedik çıkışa zemin hazırlayacaktır.

Evet… Trabzonspor 2018’in açılışını tam bir fiyasko ile yaptı ve önünde sadece lig hedefi kaldı.

Ancak dünkü görüntü de ligdeki hedefin uzun soluklu olmayacağının mesajını verdi.

Geç kalınmasına rağmen gerekli transferlerin yapılmadığı, çenelerin değil ayakların çalışmadığı müddetçe de bordo-mavili takımın yarışa artık olmasını beklemek hayalcilik olsa gerek.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler