Zorunlu kadro!

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, Balıkesirspor karşısına zorunlu bir kadro ile çıktı. Hosseini, Amiri, Sosa, Onazi ve Nwakaeme’nin yokluğu...

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, Balıkesirspor karşısına zorunlu bir kadro ile çıktı. Hosseini, Amiri, Sosa, Onazi ve Nwakaeme’nin yokluğu nedeniyle adeta alternatifsiz bir kadrosu olan Karaman, Balıkesirspor karşısına orta alanda yaptığı radikal halle ile çıktı. Kalede Uğurcan’a görev veren Karaman, savunmada Pereira, Toure, Hüseyin ve Novak’a görev verirken bu dörtlünün önünde Kamil ve Batuhan’ı oynattı. Yusuf orta alanda görev yaparken, kanatlarda Abdülkadir Ömür ve Ekuban oynadı. Karaman, gol umudu olarak da alternatifsiz durumdaki Rodallega’yı sahaya sürdü.

17 Oca 2019 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - rodellegayı neden alternatifsiz görüyorsunuz ekuban hem hızı hem adam eksiltmesi , hem tekniği ile bu görevi fazlasıyla yapar ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 11:00