Zor bir dönemdeyiz… 4’te 4 neden olmasın!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan Ekim ayı sonunda yapılması gereken 2.5 milyon Euro’luk ödeme için arayışta olduklarını söyledi.

Bordo-mavililerde bugüne kadar kulübün ekonomik anlamda en büyük finans desteği sağlayan isimlerinden birisi olan ve çalışmalarıyla da büyük takdir toplayan Ertuğrul Doğan kulübün her anlamda büyük desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde olduğunu ifade etti.

ONUR’DAN ALLAH RAZI OLSUN

Trabzonspor’un Kaptan Onur, Burak, Sosa, Kucka gibi oyuncularına yapılacak ödemelerin bir hayli bir meblağ teşkil ettiğini ifade eden Doğan, “Kaptanımız Onur 2 yıldır para almıyor. Allah razı olsun. Burak’ın kendisine de henüz ödeme yapılmadı, kulübünün alacağı da var bu arada. Gerçekten zor bir dönemdeyiz. Her gün ödeme yapsanız da yine arkası kesilmiyor. Oyuncu alacakları ile bonservisleri bizim en fazla belimizi büken ödemeler oluyor. Ancak biz bunları da çözebilmek için her gün arayış içindeyiz” diye konuştu.

PROJELER İÇİN

Yönetime gelirken ifade edilen, ‘Projeler’ konusunda da çalışmaların sürdüğünü belirten Doğan, “Ülkemizde gerçekten bir çalışma yapıp lisansını almak kolay değil. Bilindiği gibi bir proje için aylarca çalışıp sonuca gitmeniz için gereken lisansı almak için daha fazla zaman gerekebiliyor. Biz bazı projelerde epey yol aldık. Önümüzdeki günlerde de bunları kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

4’TE 4 NEDEN OLMASIN

Takımın son dönemlerde iyi bir hava yakaladığının altını da çizen Doğan, “Neden 4’te 4 olmasın. Biz bir yandan ekonomik sorunları çözmeye çalışırken bir yandan da takımın iyi gitmesi çok önemli. Çünkü bir maç kazanmak 2.5 milyon demek. Bütün gelirlerimizin temlikli olduğu düşünüldüğünde bir galibiyet maddi anlamda çok şey ifade ediyor. Bunun yanında evimizdeki maçları 41 bin kişiyle oynamamızın her anlamda ne kadar olumlu yansıyacağını da herkes tahmin edebilir. Amacımız bir yandan ekonomik sorunları çözmeye çalışırken bir yandan da sahada takımın başarılı olması için gereken ortamı sağlamak” dedi.

FORMA SATIŞLARINDA REKOR KIRIYORUZ

Bordo-mavili taraftarların özellikle bu sezon forma satışlarında rekora gittiğini dile getiren Doğan, “Taraftarımız siyah formayı çok sevdi. Ancak inanın bütün formalarımıza ilgi büyük. Bu da bizleri haliyle memnun ediyor. Ancak daha önce de söylediğimiz gibi bizim halen boş olan loca ve kombinelerimizin tamamen bitmiş olmasını isterdik. Şu anda epey bir loca ve kombine var. Taraftarlarımızın bunları da biran önce bitirerek takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

KİMSE BU KULÜBE BİLEREK ZARAR VERMEZ

Kulübün ekonomik anlamda sorunlarının zaman zaman sportif açıdan takımın da önüne geçtiğini hatırlatan Doğan, “Gerçekten elimizde zor bir tablo var. Bunu söylerken kimsenin bilerek Trabzonspor’a zarar verdiğini düşünmüyorum. Ancak bütün gelirleriniz temlikli ve neredeyse her gün ödeme yapıyoruz. Bu anlamda da büyük bir efor sarf ederek çalışma içindeyiz” dedi.

21 Eki 2018 - 11:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.