Zirveyi istiyorsan ‘büyük’ oyna!

Son üç maçını kazanarak müthiş hava yakalayan bordo-mavililer, Beşiktaş ile zirve yolunda kritik maça çıkıyor F.Bahçe ve G.Saray’ı yıkan Trabzon, Beş...

Son üç maçını kazanarak müthiş hava yakalayan bordo-mavililer, Beşiktaş ile zirve yolunda kritik maça çıkıyor

F.Bahçe ve G.Saray’ı yıkan Trabzon, Beşiktaş’ı da ‘büyük kolleksiyonuna’ ekleyip zirveye yürümek istiyor

GÖZÜ ZİRVEDE

Haydi Trabzon bir daha..Ligde son üç maçını kazanarak ayağa kalkan ve gözünü zirveye diken bordo-mavililer, bu akşam İstanbul’da Beşiktaş ile kapışıyor. Üst üste aldığı galibiyetler ile hem moral bulan hem de üst sıralara yeniden geri dönüş yapan Trabzonspor, Avrupa’ya veda eden ve ligde zirve yarışında tutunmak isteyen Beşiktaş’ı da devirerek hedefi yolunda kritik bir engeli daha geçmek istiyor. Bordo-mavililer, Beşiktaş’ı yıkarsa 8 yıl sonra ‘büyük’ bir zafer daha elde edecek.

3’TE 3 YAPARSA

Ligde sahasında G.Saray ve F.Bahçe’yi deviren bordo-mavililer, Beşiktaş’ı da mağlup ederse 8 yıl aradan sonra derbilerde 3’te 3 yapmayı da başaracak. ‘Büyük kolleksiyonuna’ Beşiktaş’ı da ekleyin zirveye yürümeyi isteyen bordo-mavililerde, kadro dışı Burak ve Onur ile sakat Kucka ile sözleşmesi feshedilen Mustafa Akbaş kadroda yer almayacak. Her açıdan Trabzon için zafer demek 2019’a bambaşka umutlar ile girmek demek. Bunun için kazanacağız başka yolu yok.

16 Ara 2018 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.