Zirveye göz kırptı!

Trabzonspor, Osmanlıspor’u devirerek yeniden üst sıralara dümen kırdı

Trabzonspor, Osmanlıspor’u zorda olsa mağlup etmeyi başararak, yeniden çıkışa geçmeyi başarırken, üsteki takımların kayıpları ile zirveye göz kırptı. Puanını 16’ya çıkartan bordo-mavililer, 4. sırada yer alan Beşiktaş ve Kayserispor ile arasındaki puan farkını 6’ya indirmeyi başardı. Trabzonspor, evinde G.Saray’dan sonra Osmanlıspor’u da mağlup ede

rek evindeki üst üste ikinci galibiyetini aldı. Evinde Alanya ve Akhisar faciaları yaşadıktan sonra 2-0 geriye düştüğü maçta bu kez Osmanlıspor’u mağlup ederek yeni bir sürprize izin vermeyen Trabzonspor, Milli aradan sonra ‘6’da 6’ hedefi yolunda ilk sınavını kayıpsız geçmeyi başardı. Bordo-mavililerin şu anda zirvedeki G.Saray ve Başakşehir ile arasındaki puan farkı 10 olurken, kalan 5 maçta alınacak sonuçlar her şeyi değiştirebilir.

20 Kas 2017 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.