Zirvede olursa ‘yıldız’ planı!

Trabzon kesenin ağzını açacak

Trabzonspor devre arası transferinde ‘yıldız’ planı için zirve yarışındaki durumuna göre hareket edecek. Bordo-mavililer, eski Beşiktaşlı Talisca ile eski G.Saraylı Ndiaye’nin yanı sıra Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de top koşturan Daniel Amartey’i gündemine alırken, ilk yarı sonunda Trabzon zirvede şampiyonluk için iddialı konumda olursa yönetim kesenin ağzını açacak. Bordo-mavililerin, bu üç ismi de satış opsiyonlu kiralamak istediği öğrenilirken, Karaman’ın özellikle Ndiaye ile birlikte Talisca’yı çok istediği ifade edildi.

11 Kas 2019 - 11:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.