Zavallısın!

Hüseyin Türkmen kendini eleştiren taraftara işte böyle cevap verdi.

Trabzonspor’un genç stoperi Hüseyin Türkmen, Denizlispor ile oynana kupa maçında performansını eleştiren taraftara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kulübün maçın ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ‘Hüseyin Türkmen kadro dışı’ yazarak Hüseyin’i de etiketleyen bir taraftara yanıt veren Türkmen, “Sen mi oynamak istiyorsun? Ön yargılı insan! Diğer taraftarları da etkilemek ve operasyon mu yapmak istiyorsun? Zavallısın” ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu Hüseyin Türkmen Denizlispor maçının ardından, "Avantajımızı koruyamadığımız için mücadele etmek zorunda kaldık. Girdiğimiz pozisyonları skora yansıtamadık. Bu maçta çok yorulduk mücadele ettik ama maçı kazanmasını bildik mutluyuz. Hakem öyle görmüş olabilir ben daha bakmadım ama tepkisine vermiş olduğu bir kırımız karttı. Tamamiyle tepkisinden dolayı bir kart verdi. Hakemin gördüğü bir şey” ifadelerini de kullanmıştı.

25 Oca 2020 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

mulla balaban - kusura bakma her maçta hata yapıyorsun ibiraz hatalrından ders çıkar geçen hafta kasımpaşa maçındada topu kafayla ceza sahası içinde adamın önüne indirdin denizli maçında aynı laf yarıştırmak için değilde biraz kendini geliştirmek için uğraşsan daha iyi olur ve stoper aranmak zorunda kalınmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 11:33