Yusuf Yazıcı’da kendimi görüyorum

Mesut Özil, “Türkiye’de Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir çok yetenekli oyuncular” dedi

Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Türkiye’de en beğendiği oyuncuların Trabzonspor’un yıldız isimleri Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür olduğunu söyledi. Hürriyet gazetesine verdiği röportajda Süper Lig’i elinden geldiğince takip etmeye çalıştığını ifade eden Mesut Özil, “Türk futbolunu tabii ki vakit buldukça televizyondan takip ediyorum. Türkiye’de inanılmaz yetenekler var” dedi.

Özellikle Yusuf Yazıcı’da kendisini gördüğünü vurgulayan süper star, “Trabzonspor’da oynayan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, inanılmaz yetenekli futbolcular. Yusuf Yazıcı müthiş bir 10 numara! İkimizin de aynı özelliklere sahip olduğumuzu düşünüyorum onu izlediğimde. Sol ayak, 10 numara, ara pasları müthiş ve çok soğukkanlı. Yusuf’u bir gün Avrupa’nın büyük kulüplerinde göreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

19 Şub 2018 - 09:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.