Yusuf Yazıcı savaş çıkardı

İngiltere’nin 2 dev kulübü Tottenham ve Manchester United Trabzon’un yıldızı için yarışıyor

Trabzonspor’un 20 yaşındaki yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı, İngiltere’de savaş çıkardı. Futbol Dünyası’nın 5 büyük liginden de kulüplerin ilgilendiği oyuncu için özellikle İngiliz kulüpleri büyük bir yarış içerisinde. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden THE Sun, son olarak Tottenham’ın ilgilendiği Yusuf için Manchester United’ın da devrede olduğu ifade ederken, iki ezeli kulübün birbiriyle yarışa girdiğini ifade etti.

Haberde, “Tottenham ve United'ın orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı'ya için savaştıkları belirtiliyor” ifadesine yer verilirken, Yusuf Yazıcı için Türkiye’de güçlü bir keşif şebekesi olan Almanya ve İtalya kulüplerinin de devrede olduğu dile getirildi. Öte yandan Yusuf Yazıcı’yı Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da yakından takip ettiği biliniyor. Monaca’nın da menajerler aracılığıyla teklif ilettiği Yusuf için bordo-mavililer şu an beklemede.

05 Ara 2017 - 10:55 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Cevdet - amma yikicisiniz beee... yusufu satmaya yer mi ariyorsunuz.. bosuna sevinmeyin su an yusuf ingiltere de oynayacak oyuncu degil... daha cok yolu var. öyle kolay degil bu isler. adamlar isime degil formuna göre oynatiyorlar. ala arda turan..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 10:55
02

TOR - i̇leride belki de 100 milyon euro edebilecek kapasitede. neden şu an satıyoruz? en az 2 yıl kalıp kendini geliştirmeli. şampiyonluklarda katkısı olmalı. sonuçta trabzonun çocuğu, tıpkı abdülkadir gibi. onları seyrederken tarifsiz mutluluk içindeyim. bir zamanlar dozer cemilin penaltısını dinlediğim zamanlar gibi. bu çocuklar geleceğimiz. sayıları artmalı. sefa akgün, cafer tosun, ebrar gibi.onlar da gelmeli a takıma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Aralık 10:55