Yusuf Yazıcı restleşme!

Lille’nin ısrarı sürüyor. Ağaoğlu “Pırlantamı satmam” dedi ama ‘iyileştirme krizi’ çıktı.

Lille’nin Yusuf için teklifini geri çeviren Ağaoğlu, “Satmıyoruz” dedi. Ardından 15 milyon euro gibi astronomik düzeyde teklif reddedilecek değerin verildiği Yusuf’a cüzzi bir zam önerildi.

Lille gitmek isteyen Yusuf’u bu tavır üzdü. Bu gerilim sonrası Ağaoğlu, “Satmam” tavrına rağmen Lille’nin “16-17 milyon euroya çıkarlarsa olabilir” diyerek transfere yeniden yeşil ışık yaktı.

KAPIYI KAPATMIŞTI

Trabzon’da Yusuf gerilimi. Bordo-mavililerde gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı için Fransız Lille ekibi uzun süredir görüşmelerini sürdürürken, bonuslar ile 15 milyon euroluk bir teklif yapmıştı. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Yusuf ve Abdülkadir bizim pırlantamız. 1 milyar TL borcumuzu teklif etseler satmıyoruz” diyerek Lille’ye kapıları kapatmıştı. İşte bu açıklama sonrasında Ağaoğlu, Yusuf’un 2.5 milyon TL’lik ücretinin arttırılacağını da belirtti.

ZAM KRİZE DÖNDÜ

Ancak 15 milyon euroluk (100 milyon TL) astronomik teklif reddedilecek düzeyde değer verilen Yusuf’a yıllık ücretinin 4 milyon TL’ye çıkartabileceklerini iletilmesi, Yusuf’un hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Yeni transfer Yusuf Sarı 1.2 milyon TL, yedek Kamil Ahmet 3 milyon TL’lik anlaşma imzalanırken, Yusuf’un ücretine cüzzi bir zam önerilmesi sonrası gerilim yaşandı. Bunun üzerine Başkan Ağaoğlu’nun satmama kararına rağmen Yusuf için Lille’ye mesaj gönderdi.

‘GİTMEK İSTEDİ’ DİYECEK

Ağaoğlu’nun Lille’ye gitmek isteyen Yusuf‘a, “Düşündüğümüz rakam seni mutlu etmeyecekse, 16-17 milyon euroyu getirirlerse, gidebilirsin” dediği belirtildi. Ağaoğlu’nun Lille’nin bu rakama çıkabileceğini bildiği, Yusuf’un da gitme ısrarı nedeniyle satmama kararından vazgeçmesini camiaya “Yusuf gitmek çok istedi. Yapacak bir şey yoktu” mesajı ile açıklamayı planladığı belirtildi. Yusuf konusunda bu yaşanan gerilim sonrası Lille’nin harekete geçtiği ve hafta içi Ağaoğlu’nun düşündüğü rakamı teklif ederek, transferi bitirmeyi amaçladığı öğrenildi.

24 Haz 2019 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.