Yusuf Yazıcı için geliyorlar!

Trabzonspor’un genç yıldızı Ocak’ta da Avrupa’nın gözdesi olacak

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, sezon başı olduğu gibi devre arasında da Avrupa’nın gözdesi olacak. Sezon başında 13 milyon Euroluk teklife rağmen La Liga ekibi R.Sociedad’a satılmayan Yusuf için, bu takım ile birlikte İtalya’dan ciddi teklifler olduğu belirtildi. Trabzonspor’un genç yıldızı için Fiorentina ve Roma’nın devrede olduğu ve devre arasında resmi teklif ile bordo-mavililerin kapısını çalacakları ifade edildi.

İtalyan Calciomercato sitesi de Yusuf için Ocak’ta Fiorentina ve Roma’nın yarışacağını ancak başka takımlarında genç yıldız için devrede olduğunu yazdı. Bordo-mavili yönetim Yusuf Yazıcı için 15 milyon euroluk bir teklif halinde masaya oturmayı amaçladığı ifade edildi. Son maçlarda bekleneni veremese de Yusuf Yazıcı’nın gelecekte önemli yıldızlardan olacağı, bunun için Avrupa’ya genç yaşta gitmesi gerektiği konusunda artık herkes hemfikir.

22 Eki 2018 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.