Yusuf Yazıcı görüşme odasına

Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Avrupa takımlarının transfer listesinde olan Yusuf Yazıcı, bu sezon geçtiğimiz sezonki performansını arattı. Başta Teknik Direktör Ünal Karaman ve yönetim, genç oyuncuyu yakın markaja almış durumda.

Trabzonspor’da A Takım'a yükseldikten sonra gösterdiği performansla A Milli Takım'a çağrılan Yusuf Yazıcı, bu sezona beklentilerin uzağında kaldı. Avrupa’dan transfer teklifleri alan Yazıcı, Spor Toto Süper Lig’in ilk 8 haftasında takıma gol katkısı sağlayamazken, bunun yanında önemli bir performans düşüklüğü de yaşadı.

Yedek kulübesini gördü

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın genç yıldızı, hem kendi takımında hem de A Milli Takım'da yedek kulübesini gördü. 21 yaşındaki Yusuf Yazıcı, bu sezon 7 karşılaşmada toplam 492 dakika görev alırken, son olarak Göztepe maçında gördüğü kartla cezalı duruma düştü ve Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemedi. Genç oyuncu, Akhisarspor ile oynanan müsabakada ise uzun bir aradan sonra yedek kulübesinde oturdu. Oyuna sonradan giren Yusuf, sadece 19 dakika sahada kaldı. A Milli Takımın Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise Bosna-Hersek ile oynanan hazırlık maçında ve Rusya ile oynanan Uluslar Ligi mücadelesinde oyuncuya şans vermedi.

İyileştirme yapılmıştı

Trabzonspor, sezon başında Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür'e jest yaparak ücretlerinde iyileştirmeye gitmişti. Geçtiğimiz sezon 625 bin lira kazanan 21 yaşındaki Yusuf'un ücreti, 2 milyon 750 bin liraya yükseltildi. Yine geçtiğimiz sezon 420 bin lira karşılığında forma giyen 19 yaşındaki Abdülkadir'in maaşı da 2 milyon 750 bin liraya çıkartılmıştı.

Kafası karışık

Trabzonspor'un büyük bir umut bağladığı ve alt yapıdan gelecek olan gençlere örnek teşkil etmesi için üzerine titrediği Yusuf Yazıcı'nın bu sıralar kafasının karışık olması başta Ünal Karaman ve yönetimin dikkatini çekmiş durumda. Karaman ile bordo-mavili yönetim, genç isimlerle sürekli görüşerek kendilerine nasihatlarda bulunuyor. Yusuf'un menajerinin kulüple görüşmesi ve bir takım taleplerde bulunması farklı yorumların yapılmasına neden olurken, bazı çevrelerin ise Yusuf'a sezon başında yapılan transfer tekliflerini gündeme getirdiği konuşuluyor.

16 Eki 2018 - 13:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - maalesef avrupa hayali ona ağır geldi karşılıyamadı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:06
01

İbrahim köseoğlu - Konumuz yusuf: 1. Yönetim abdülkadir ve yusuf konusunda iyileştirmede geç kaldı. Gec kalınca mebejerlerin de baskısıyla kafaları karıştı. 2.yusuf TS de olmasaydı hayatta buğünkü mertebesine gelemezdi. Bu ve bunun gibi geçmişine nankörlük eden bütün futbolcular yeşermeden soldular. Taraftarın tepkiside oynadığı futbola değil. Yaptığı vefasızlığa. Allah isla eder inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 13:06