Yusuf Yazıcı'dan tokat gibi cevap!

Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı, internette takipçi edinmek adına kendisine 2 genç kız tarafından yapılan eleştirilere yine sosyal medya hesabından tokat gibi yanıt verdi.

Youtube kanallarına takipçi edinmek adına Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonporlu futbolcuların instagram profillerini inceleyen 2 genç kızın yorumları olay olmuştu. Yusuf Yazıcı’nın profilini inceleyen genç kızlar, “Standart bir insan profili değil mi?” yorumunda bulundu.

Ardından ise diğer fotoğraflar için, “Şu fotoğraf koyan biri bana dm atsa ben cevap vermem... Futbolcu değil, az takipçisi var şu fotoğrafı var DM atıyor cevap verir misin? Ben vermem...” ifadelerini kullanmıştı Takipçi kazanmak için yapılan bu yorumlar ise sosyal medyada kısa zamanda yayılırken çok sayıda kişiden de tepki geldi. Ancak en anlamlı tepkiyi konunun muhatabı Yusuf Yazıcı verdi.

İnstagram’daki fotoğraflarını inceleyen 2 genç kıza Yusuf Yazıcı bu twitter üzerinden yanıt verdi. 2 genç kızın eleştiri konusu fotoğraflarını twitter’e de atan Yusuf, “Instagram'da bol bol var ama burayı biraz ihmal etmişim. Canım ailemin ve güzel köyümün fotoğraflarına buradan da bakabilirler” ifadelerini kullandı. Bu yorum kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.

Instagram'da bol bol var ama burayı biraz ihmal etmişim. Canım ailemin ve güzel köyümün fotoğraflarına buradan da bakabilirler. :) pic.twitter.com/91qQG6XMn4

— Yusuf Yazıcı (@yaziciyusuf97) 18 Kasım 2018

19 Kas 2018 - 12:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.