Yusuf Yazıcı'da sıcak gelişme! 30 milyon Euro...

Trabzonspor Kulübü, Yusuf Yazıcı'ya yüksek bir teklif gelmesi halinde, oyuncunun satışına onay verecek.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Okay Yokuşlu’nun transferi konusunda İspanya’nın Celta Vigo Kulübü yetkililerinin kendilerini arayarak kulübün hesap numarasını istediğini söyledi.

Genç orta saha oyuncusu, İspanyol ekibiyle 4 yıllık anlaşma sağladı. Celta, 6 milyon euro ödeyerek Okay’ın bonservisini aldı. Edinilen bilgilere göre Yusuf Yazıcı’ya da yüksek bir teklif gelmesi halinde o da satılacak. Taban fiyat ise 30 milyon euro olarak belirlendi.

(Akşam)

14 Haz 2018 - 10:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.