Yusuf giderse hedef…

İşte Trabzonspor’da gizli ’10 numaralı operasyon’ planı

Bordo-mavililerde devre arası ’10 numaralı’ operasyon gerçekleşebilir. Bir çok Avrupa devinin istediği Yusuf Yazıcı’ya 25 milyon Euroluk astronomik teklif gelirse, satışına onay verilecek

Abdulkadir’i kesinlikle satmayacak Trabzonspor, Yusuf Yazıcı’yı cazip teklifte gönderirse yerine Kayserispor’dan Deniz ile Alanyaspor’dan Emre Akbaba’dan birini almayı planlıyor

HER ŞEY YUSUF’A BAĞLI

Trabzon’da Ocak’ta ’10 numara’ operasyon olabilir. Bordo-mavililerde devre arası transferde durum Yusuf Yazıcı’ya bağlı. Bir çok Avrupa devinin istediği Monaco’nun da Abdulkadir ile birlikte 28 milyon Euroluk teklif yaptığı Yusuf Yazıcı’ya devre arası çok astronomik teklif gelirse, Trabzonspor satışına onay verebileceği ifade edildi. Abdulkadir’i satmama kararı alan bordo-mavililer, Yusuf Yazıcı için tekliflerin 25 milyon Euroya çıkması durumunda satılma kararı alabileceği, bu durum için alternatiflerini de hazırladığı belirtildi.

AVRUPA PEŞİNDE

Yusuf için Monaco, A.Madrid ve Arsenal’in kesenin ağızını açtığı ve 25 milyon Euroluk rakamı önermeye hazır olduklarını menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a ilettiği ifade edildi. Başkan Muharrem Usta’nın da böylesi cazip öneride satışa onay vereceği ifade edilirken, ’10 numara’ için Yusuf’un yedeğinde Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç ile Alanyaspor’un genç yeteneği Emre Akbaba olduğu ifade edildi. Bordo-Mavililer, devre arası ’10 numaralı’ operasyonu Yusuf Yazıcı’nın durumuna göre gerçekleştirecek.

12 Kas 2017 - 11:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Muhammet - ikisinede gerek yok, cumhur ebrar var o oynasin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:08