Yurt dışı kampı kısa!

Yüksek maliyet nedeniyle...

Trabzonspor, yurt dışı kampını kısa tutmayı amaçlıyor. Temmuz ayının ilk günleri Trabzon’da toplanarak yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan bordo-mavililer, 2 haftalık süreçte kendi tesislerinde çalışacak. Trabzonspor, ardından yurt dışına giderken, Almanya ve Slovenya’da otellerin yüksek maliyeti nedeniyle Avusturya’yı tercih etti. Bordo-mavililer 19-29 Temmuz tarihlerinde burada kamp yapmayı planlarken, bu sürenin hazırlık maçı programına göre düşebileceği de belirtildi. Trabzonspor, bu kampın ardından Trabzon’a dönerek yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.

24 Haz 2019 - 11:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - sponsor ortada yok, forvet boşu boşuna elden gitti, hala transferler ortada yok!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 11:48