Yokluktan zirveye

Tecrübeli teknik adam Trabzonspor’un en zor döneminde ateşten gömleği giyindi…

Bordo-mavililer, her açıdan krizde olduğu dönemde Avrupa’ya yelken açtı… Yıldızları bile tek kalemde silip, ‘Trabzon ruhunu’ oturmaya çalışan Karaman, genç oyuncuları ile Trabzon’u zirveye taşıdı.

Alkışlar Karaman’a… Trabzonspor, tarihinin en zorlu sezonuna başlarken, ateşten gömleği yine öz evladı olarak Ünal Karaman giydi. Çünkü Trabzon ruhunu en iyi hisseden kişi olan Teknik Direktör Ünal Karaman, bunun için biçilmiş kaftandı. Tabi ki mali kriz ardından gelen transfer yasağı ve Burak-Onur gibi yıldızların kadro dışı bırakılması. Böylesi bir tabloda Trabzonspor’un durumu için camia ve taraftar endişe ederken, Karaman’ın ise takımına inancı tamdı ve bunun karşılığını da aldı.

Kötü dönemde ‘gitti-gidiyor’ denilen Karaman, ‘Trabzon ruhunu’ ortaya koymak için yıldızları bile tek kalemde silip, kendisi gibi öz evlatlarına sarıldı. Bir çok teknik adamın asla düşünmediği bu riski alan Karaman, transfer yapılmaması, sakatlıklar nedeniyle önemli isimlerden faydalanamamasına rağmen asla mazeret üretmedi ve elindekiler ile savaşmaya devam etti. ‘Yokluklar’ içerisinde savaşan Karaman, art arda gelen galibiyetler ile Trabzon’u Avrupa’ya taşıma yolunda dev adımlar atıyor.

Karaman, bu kadar kriz ve yokluk içerisinde kimsenin beklemediği bir tabloyu yaşatırken, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı’nın yanına Abdülkadir Parmak, Hüseyin Türkmen, Uğurcan gibi ‘geleceğin yıldızı’ gençleri de katıp, Trabzon’un ilerki yıllarda büyük başarı hedefi koyacak kadronun temellerini attı. Bu nedenle Ünal Karaman, şimdiden Trabzonspor’da gönülleri fethetti. Bu nedenle artık herkes ‘Kara Boğa’ Ünal Karaman için ’MAN’ yani ‘ADAM’ tabiri kullanıyor. Eeeee bunu da hak ediyor Ünal hoca…

20 Mar 2019 - 11:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin yönetim ve sayin karaman galiba sag acik uyarilarimi dikkate aldilarki ts a trabzon asilli denizliden oyuncu transfer ediyor, insAllah dogrudur sayin yönetim istesin ben ts a avrupadan biril biril genc yetenekler bulur gediririm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 11:25