Yok öyle yağma!

Onur ve Burak’ın transferlerini bedavaya bitirmenin peşindeler

Trabzonspor’da kadro dışı olan Burak ve Onur, sözleşmelerini tek taraflı feshetmek için TFF’ye başvurup 1 aylık süreç içinde alacaklarının ödenmesini isterken, İstanbul ekipleri de iki oyuncu için pusuda bekliyor. Son dönemlerde Milli kaleci Onur’un ismi Beşiktaş ve Galatasaray, Burak ismi ise Beşiktaş ve Başakşehir ile sık sık anılmaya başlandı.

4 milyon euroluk maliyeti nedeniyle sezon sonu Muslera ile yollarını ayırmanın planlarını yapan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in de Onur’u kadrosunda görmek istediği iddia edildi. Sarı-kırmızılarının öncelikli beklentisinin ise Onur’un boşa çıkması ve bonservis bedeli ödemeden transferi bitirmek. Fabri’nin ayrılığının ardından kaleci konusunda yüzü gülmeyen Beşiktaş da Onur’u markaja almış durumda.

Trabzonspor’da kadro dışı olan Burak Yılmaz da İstanbul ekiplerinin markajında. Sezon başında transferin son gününde Beşiktaş’ın kapısından dönen Burak Yılmaz için Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğinin sürdüğü belirtildi. 1 aylık süreç içinde Onur gibi Burak’ın da alacaklarını ödeyecek olan bordo-mavililerin 2 oyuncuyu 4-5 milyon euro gibi bir rakama satmayı planladığı öğrenildi.

Yoklukları

hissedilmedi

Trabzonspor, kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz'ı aramadı. İki oyuncunun kadro dışı bırakılmasının ardından Teknik Direktör Ünal Karaman'ın takım içerisinde yaptığı değişiklikler sahaya ve sonuçlara olumlu yansıdı. Yaşanan değişimin ardından Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-1, Kayserispor'u 2-0 ve Konyaspor'u 3-0 mağlup etti.

14 Ara 2018 - 12:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - iyi ki kadro dışı bırakıldılar en azından gençleri kurtardık ? abdulkadir ve yusuf korkudan top oynayamıyorlar dı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Aralık 12:05