Yok böyle çalışma!

Nijeryalı oyuncu her gün 4 saatlik güçlenme idmanı yapıyor.

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Onazi, yeni sezonda bordo-mavili takım ile birlikte olmak istiyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan ve yeni sezonu kendisine hedef yapan Onazi, yoğun bir tempoda çalışıyor. Yeni sezon hazırlıklarına kadar Trabzonspor sağlık ekibinin kontrolünde çalışması planlanan Onazi’ye yoğun bir şekilde fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulanıyor. Onazi’nin günlük çalışmasının 4 saati bulduğu ve belirtildi.

12 Haz 2019 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - keşke gecen sene o elim sakatlığı geçirmeseydin de bu takım her türlü olumsuzluklara ( üç kâğıtçı hakem , varda görev yapan sahtekarlara ) rağmen geçen sene şampiyon olsaydı ki olurdu ? bu sene inşAllah oynarsın da rakiblerine sahayı dar edersin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 11:07
01

SELO - yedi-yatti...iyice kilo almiş....salonda değil, findik toplarken, çuval taşirken spor yapip zayuiflasin... eskiler öyle yapiti ve başarili oldu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 11:07