Yok böyle bir çıkış!

Yusuf ve Abdülkadir, Süper Lig’in değerine değer katan oyuncular listesinde zirvede yer aldı

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmaları kapsamında takımlar takviyelerine hazırlanırken bazı oyuncuların değeri katlandı. Transfermarkt verilerine göre, geçen sezonki performanslar baz alındığında en çok piyasasını arttıran oyuncu Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı oldu. Geçen sezon 800 bin Euro piyasa değeri olan Yusuf Yazıcı 12 milyon Euro'luk değerle en çok değer arttıran yerli futbolcu oldu.

Yusuf Yazıcı'yı 1999 doğumlu takım arkadaşı Abdülkadir Ömür 8 milyon Euro ile takip etti. Abdülkadir’in 1 Ocak’ta ki piyasa değeri ise 150 bin euroydu. Tolgay Arslan da 3. sırada kendine yer bulurken, değerini 3 milyon eurodan 7.5 milyon euroya çıkarttı. Transfer gözdesi Emre Akbaba da 5,5 milyon Euro ile 4. olurken adı Galatasaray ile anılan Deniz Türüç de 3,5 milyon Euro ile 5. sırada kendine yer

21 Tem 2018 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.