Yine Palabıyık

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisine Ali Palabıyık atandı. Ankara bölgesi hakemi üst üste 3. kez iki takım arasındaki karşılaşmada düdük çalacak. Süper L...

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisine Ali Palabıyık atandı. Ankara bölgesi hakemi üst üste 3. kez iki takım arasındaki karşılaşmada düdük çalacak.

Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçını Ali Palabıyık yönetecek. Kadıköy'de pazar günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşmada Palabıyık'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Serkan Olguncak üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Suat Arslanboğa görev yapacak. Ali Palabıyık üst üste 3. kez Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki maçta görev yapacak. Geçen sezon Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki iki maça da Palabıyık atanmıştı. Ankara bölgesi hakemi, iki maçta 1 kez kırmızı, 15 kez de sarı kartına başvurdu. Palabıyık'ın yönettiği karşılaşmalardan ilkinde Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 mağlup ederken, Kadıköy'de oynanan mücadele ise 1-1 sonuçlandı.

YUSUF'A KIRMIZI KART

İlk maçta Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, 27'de kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ayrıca bordo-mavili ekipten 2, Fenerbahçe'den de 4 futbolcu sarı kart gördü. İkinci karşılaşmada ise Palabıyık, Fenerbahçe'den 4, Trabzonspor'dan ise 5 futbolcuya sarı kart gösterdi.

18 Ağu 2017 - 10:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.