Yık Osmanlı’yı Çık Avrupa’ya

Trabzon, Avrupa yolunda Ankara’da kritik maça çıkıyor

Kayseri galibiyetiyle Avrupa hedefi için önemli adım atan bordo-mavililer,

KRİTİK VİRAJ

Trabzon, Osmanlı virajında. Ligde tek hedefi Avrupa kalan bordo-mavililer Ankara’da Osmanlıspor ile kritik maça çıkıyor. Kayseri galibiyetiyle Avrupa yolunda önemli bir adım atan Trabzon, Osmanlı engelini de geçip hedefine biraz daha yaklaşmayı amaçlıyor. Ligde kümede kalma mücadelesi veren Osmanlıspor karşısına çıkacak Trabzon’da önemli eksikler var. Kart cezalısı Okay ile birlikte sakat Onazi ve Burak Yılmaz zorlu deplasmanda takımındaki yerini alamayacak.

YÖNETİMİN İLK MAÇI

Sakatlığı geçen Sosa ve Yusuf ise Osmanlıya karşı forma giyebilecek. Trabzonspor da yeni yönetimin ilk maçı olacak Osmanlıspor mücadelesine yönetim kurulu tam kadro gidecek. Bordo-mavililer Osmanlı karşısında alacağı galibiyetle Avrupa için önemli virajı geçip gelecek hafta evinde haftayı puansız kapatan Sivas’ı yenip hedefinin kapılarını ardına kadar açmak istiyor. Ankara ve çevre illerden taraftarların da maça yoğun ilgi gösterdikleri belirtildi.

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: BeINSPORTS

SAAT: 20.00

STAD: Osmanlı

OSMANLISPOR

Karcemarskas

Pinto

Muhammed

Yalçın Ayhan

Anıl Karaer

Serdar Gürler

Adrien Regattin

Musa Çağıran

Aminu

Ceyhun

M.Batdal

TRABZONSPOR

Onur

Kamil Ahmet

Uğur

Hubocan

Novak

Kucka

Bero

Abdülkadir

Yusuf Yazıcı

Olcay

N'Doye

16 Nis 2018 - 11:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.