Yerlinin yerlisi!

Trabzonspor’da teknik adam için karar aşamasına gelindi…

Trabzonspor’da Teknik Direktör için karar haftasına giriliyor... Trabzonspor Kulübü Genel Koordinatörü Özkan Sümer’in “Gelecek hafta teknik adam konusunda kararımızı vereceğiz” şeklindeki açıklamasının ardından bordo-mavili camiada herkes yeni teknik adamın kim olacağı konusuna odaklandı. Teknik adam konusunda bordo-mavili yönetimdeki ortak kanaatin ise yerlinin yerlisi bir teknik adam olduğu yönünde. Trabzonspor’da yerli teknik adamlar sıralamasında ise 3 teknik adamın ön plana çıktığı ve uzun süredir gündemi meşgul eden Samet Aybaba isminin ikinci plana itildiği öğrenildi. Yerlinin yerlisi teknik adamlar sıralamasında Sadi Tekelioğlu, Mustafa Akçay ve Giray Bulak isimleri gündemi gelirken, son kararın ise bu 3 isim arasından gelecek hafta verileceği de öğrenildi.

20 May 2018 - 11:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

mulla balaban - mustafa reşit akçay olsun yardımcısıda ya gökdeniz yada fatih tekke olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:34
04

baksoy - giray efendi başka takımı çalıştırdığı dönemlerde her trabzonspor maçından sonra kamara karşısına geçip hakemi eleştirerek bu şansını kaybetti ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:34
03

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - üçündende bi şeyçik olmaz.bari gençleri gündeme alın.trabzonlu olup alman alt yapısından yetişmiş uzun yıllar hizmet yapacak kimse veya kimseler yok mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:34
01

Kağan Kuzeykan - bunlardan birisi gelirse 50 yıllık ts'liliğimi sonlandırırım.yok mu bir veya birkaç genç.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mayıs 11:34