Yerli mi, yabancı mı?

Trabzonspor’da teknik direktörlük konusu yönetimde fikir ayrılığı yaşattı

Trabzon’da hoca belirsizliği sürüyor... Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın bordo-mavililere veda etmesinin ardından ilk olarak teknik direktör arayışına giren Trabzonspor’da küçük çapta bir fikir ayrılığı ortaya çıktı. Bordo-mavililerde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktörlük konusunda “Trabzon’u tanıyan, Trabzonspor’da görev yapmış bir hocayı takımın başına getirmek istiyoruz. Ve bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” derken, Başkan Ahmet Ağaoğlu ise henüz kesin bir karar vermediklerini belirtti.

Başkan Ağaoğlu, teknik adam konusunda bir önyargı olmadığını belirtirken, “Teknik Direktör Trabzonlu mu olacak, başka şehirden mi olacak veya yabancı mı olacak diye bir şey söz konusu değil. Teknik Direktör konusunda şunu söyleyebilirim araştırmalarımız değil, çalışmalarımız sürüyor. Belli olduğunda herkes kim olduğunu öğrenecek” dedi. Trabzonspor’da hoca konusunda Giray Bulak, Sadi Tekelioğlu, Fatih Tekke ve Mustafa Akçay’ın da ismi gündemi meşgul ediyor.

24 May 2018 - 11:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

musa - hala akıllanmadıysalar yabancı,tarihe bakın ibret alın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:16
01

Taraftar - Yahu bu adamlar defalarca denenmedimi madem başarılılar neden süperlig de görev almıyorlar yönetim bu kafayla gelecek sezonu zor tamamlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:16