Yeniden yeni 11!

Karaman, ligdeki 5. maçına da yeni bir kadro ile çıkmak zorunda

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligin 5. haftasında oynanacak olan Alanyaspor maçına zorunlu olarak farklı bir 11 ile çıkacak. Ligin ilk haftasından itibaren sakatlıklar nedeniyle peş peşe iki maça aynı kadro ile çıkamayan Karaman, Alanyaspor maçı öncesinde yine sakatlık sıkıntısı yaşıyor. Zorlu deplasmanda kalede Onur’a görev verecek olan Karaman, G.Saray maçında ilk 11’de forma giyen Hosseini’nin sakatlığında stoperde yine değişikliğe gidecek.

Karaman, İranlı oyuncunun yerine sakatlığı nedeniyle G.Saray maçında forma giyemeyen Zargo Toure’ye forma verecek. Toure’nin partneri ise yine Mustafa Akbaş olacak. Savunmanın sağında Pereira, solunda ise Novak görev yapacak. Onazi’nin durumunun netleşmemesi üzerine arayışta olan Karaman’ın savunmanın önünde Sosa ile birlikte Kucka’yı oynatabileceği öğrenildi. Karaman’ın orta alandaki tercihlerinin ise Olcay, Yusuf ve Nwakaeme olması bekleniyor.

Orta alanda genç oyuncu Abdülkadir’e de yer açmak için arayışta oyan Karaman’ın gol bölgesindeki silahı yine Rodallega olacak. Hafta başından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayan Burak Yılmaz’ı da Alanya maçının kadrosuna alması beklenen Karaman’ın golcü oyuncuya maçın gidişatına göre şans vermesi bekleniyor. Ligin ilk 4 haftasında kadro istikrarını yakalayamayan Karaman’ın en büyük arzusu da takım iskeletini bir an önce oturtmak.

16 Eyl 2018 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.