Yeni sezonda bizi izleyin

Yeşil-mavililerin yeni transferlerinden golcü isim El Kabir Erzurum kampından mesaj verdi.

Çaykur Rizespor’un yeni forvet oyuncusu El Kabir yeni sezonu iple çekiyor. İsveç ekibi Kalmar FF ile yollarını ayıran, geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü’de forma giyen 30 yaşındaki Faslı forvet El Kabir yeşil-mavililerin Erzurum’da süren ikinci etap kamp hazırlık maçlarındaki görüntüsüyle Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da yüzünü güldürüyor.

Tecrübeli oyuncu oldukça verimli bir kamp süreci geçirdiklerini ifade ederek, eski hocası İsmail Kartal ile yeniden çalışma fırsatı buldukları için de mutlu olduklarını söyledi. El Kabir, “Hocamızla daha önce de çalışmıştık. Sistemini, nasıl bir stili olduğunu biliyorum. Bu durum benim için bir avantaj. Burada iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Geçmişte zaten Türkiye’de oynadığımı bilenler benim nasıl bir oyuncu olduğumu da bilirler” diye konuştu.

Üçüncü etap kampı ile daha da güçleneceklerini ve yeni sezona çok iyi hazırlanacaklarını söyleyen El Kabir, “İyi bir performans yakalayıp olabildiğince iyi çalışacağız. Hazırlık kamplarında ne kadar iyi hazırlanırsak, bu performansımızı yeni sezona da o şekilde yansıtabiliriz. Bunun bilincinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda takımımızı en iyi yere taşıyabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret göstereceğiz. Yeter ki taraftarımız geçen sezon olduğu gibi yine takımının yanında olsun. Çünkü en çok taraftarımızın desteğine ve gücüne ihtiyacımız olacak” ifadelerini kullandı.

17 Tem 2019 - 12:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.