Yeni moda kadro dışı

Trabzonspor’da Olcay Şahan krizinin bitmesinin hemen ardından bu kez Slovak oyuncu Kucka kadroya alınmadı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, dün İzmir'e gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde dün saat 09.00'da basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo mavililer, saat 12.10'da hareket eden tarifeli uçakla İzmir'e hareket etti. Trabzonspor daha sonra buradan kara yolu ile Manisa'ya geçerek kamp yapacağı otelde maç saatini beklemeye başladı. Trabzonspor kafilesinde 22 futbolcu yer aldı. Slovak oyuncu Kucka kafilede yer almazken, sakatlıkları nedeniyle Ibanez ve Kamil Ahmet Çörekçi kadroda bulunmuyor. Bazı yöneticiler de takımla birlikte İzmir'e gitti.

KUCKA YER ALMADI, TEPKİLER GELDİ

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Jurac Kucka Akhisar maçının kafilesinde yer almazken, akıllara geçtiğimiz hafta alacaklarından ötürü kulübü FİFA’ya şikayet etmesi nedeniyle kadro dışı mı bırakıldı?’ sorularını getirdi.

Bilindiği gibi Kasımpaşa maçı öncesinde de tecrübeli oyuncu Olcay Şahan yedek kadro ile oynamak istememesi nedeniyle Teknik Direktör Ünal Karaman’ın hışmına uğramış ve kadro dışı bırakılmıştı. Yaşanan bu gelişmeler, ‘Trabzonspor’da bu sezon yaşanan her gelişme sonrası yeni moda kadro dışı’ yorumlarını da beraberinde getirdi. Taraftarlar da sosyal medyada bu duruma tepki gösterirken, “Trabzonspor Dallas dizisi gibi her hafta yeni bir aksiyon, yeni bir sorun. Artık bunları görmek istemiyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

KAFİLEDE YER ALAN OYUNCULAR

Bordo-mavililerin Akhisarspor maçı kafilesinde Onur, Esteban, Uğurcan, Pereira, Zeki, Hüseyin, Toure, Hosseini, Mustafa, Novak, Batuhan, Onazi, Yusuf, Amiri, Sosa, Abdulkadir Ömür, Olcay, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Ekuban, Burak Yılmaz ve Rodallega olmak üzere toplam 22 oyuncu bulunurken, sakatlığı devam eden Kamil Ahmet ile Ibanez'in yanı sıra Kucka da teknik direktör Ünal Karaman'ın tercihi nedeniyle kafilede yer almadı.

07 Eki 2018 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

tutku - kadro dışı kalması sebebi sizi hiç ilgilendirmiyor ama yorum yazıyorsunuz gazetecilik bu olsa gerek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 11:28
01

TEMEL DOGRU - bu adam art niyetli hemen sati ve ts u kuetarin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ekim 11:28