Yattara'dan bomba sözler!

Trabzonspor’un efsane isimlerinden İbrahim Yattara katıldığı bir programda futbol hayatının Trabzonspor doktorları yüzünden bittiğini söyledi.

Trabzonspor’da 2003-2011 yılları arasında forma giyen ve Trabzonspor taraftarının sevgilisi haline gelen İbrahima Yattara katıldığı bir programda flaş açıklamalar yaptı. Yattara futbolu bırakmasında o dönemdeki doktorların etkisi olduğunu ve doktorların bir yöneticinin “Söylemeyin, oynasın” dedikten sonra kendinden sakatlığını gizlediklerini söyledi.

Yattara “Benim futbol hayatımı Trabzonspor doktorları bitirdi. Benim dizimde ağrı vardı ve ben sürekli doktorlara söylüyordum. Ama onlar bana hep devam et geçer dediler. Ben de böyle oynadım. Sürekli oynadım ve ağrılarım daha da arttı. Sonra ben Arabistan’a gittim. O zaman da Afrika Kupası için milli takıma gitmem gerekti. Yerime oyuncu transfer ettiler ve sezon sonuna kadar oynayamayacaktım, kabul etmedim ve Belçika’ya döndüm. Ardından Mersin İdmanyurdu’na Transfer oldum ve orada 2 ay oynadım. Sonra da aynı ağrıyı yaşadım. Sonra Belçika’daki doktoruma gittim. Bana “Sen 4 sene önce ameliyat olman lazımdı” dedi.

Kendisini ameliyat eden doktorun ona 1,5 sene sonra belki futbol oynayabileceğini söylediğini belirten Yattara “Ama ben o ameliyattan sonra hiç oynamadım. İsim söylemek istemiyorum ama Trabzon’daki doktoru aradım. Durumu anlattım ve bana “Doğru” dedi. Neden söylemediğini sorduğumda ise “Ben söyleyecektim ama yönetici bana sus, oynasın” dediğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Keşke söyleselerdi ben daha çok oynayacaktım diyen Yattara “belki 6 ay oynamayacaktım ama 5 sene daha Trabzonspor’da oynayabilirdim. Ben yine bir sakatlık daha yaşamıştım o zaman da beni ameliyat olmaya göndermemişti. O zaman hoca Ünal Karaman’dı. Doktorlar oynayabilir raporu verince o da izin vermedi. “Oynamak istemiyor, gitmek istiyor” şeklinde yorumlandı. Beni o ara Fenerbahçe ve Galatasaray istiyordu. Ben teklifleri hep reddettim. Çünkü Trabzonspor’u çok seviyordum ” şeklinde konuştu.

17 Eki 2019 - 15:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.