Yasak planı!

Trabzonspor; Uğur, N’Doye ve Durica ile sözleşme uzatılacak, Hubocan’ın bonservisi alınacak

Trabzonspor’da FIFA’dan gelen transfer yasağı bordo-mavililerin gelecekle ilgili bütün planları alt-üst etti. Yeni sezon öncesinde bazı oyuncular ile yol ayrımına gitmeyi planlayan bordo-mavililerin, FIFA’dan gelen transfer yasağının ardından geri adım attığı öğrenildi. FİFA’ya savunma yapmaya hazırlanan bordo-mavili kurmayların olası bir olumsuz sonuç ihtimaline karşı sözleşmesi biten oyuncular ile tekrar masaya oturacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da bilindiği gibi sözleşmesi sona eren Pereira ile 2 yıllık daha mukavele imzalanırken Uğur, N’Doye, Durica ve Hubocan ile ön görüşmeler yapılmış ancak son karar sezon sonuna bırakılmıştı. Trabzonspor yönetimi ise FIFA ile yapılacak görüşmelerden sonuç çıkmaması halinde Uğur, N’Doye ve Durica ile sözleşme uzatmayı planlarken, Hubocan’ın bonservisi için de Marsilya ile el sıkışacak. Trabzonspor, Hubocan’ın transferi için Marsilya’ya 1 milyon 100 bin euro ödeyecek.

15 Mar 2018 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

x - uğur(ağır oluşu),durica(yaştan) hubacan(lider vasıflı değil) hemen gönderilmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:27
02

Bayburt lu Salih - mecburiyetten uzatılacak ise, bari bir yılı geçkmesin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:27
01

Bu saytığınız adamların hiçbiri bu takımda yeri yok akılı olun - Bu saytığınız adamların hiçbiri bu takımda yeri yok akıllı olun genç takım ve ķiralıklarla oynayın atam gibi bir HOCAYLA buligin eniyi takımı oluruz inanmayan gitsin alınacaksa size vereceğim üç yerli isimle şampiyon oluruz beni bulun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mart 11:27