Yandaş ile Kılınç’a yakın takip

Sivasspor’un iki oyuncusu bordo-mavililerin transfer listesinde

Trabzonspor’un Mert Hakan Yandaş hamlesinin ardından Emre Kılınç’ı da gündemine aldığı belirtildi. … Bir taraftan hem ligde hem de Avrupa’da mücadelesini sürdüren Trabzonspor diğer yandan da transfer havuzu için oyuncu tespit çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede yerli oyuncular için özel bir çalışma yapan bordo-mavililer, Sivasspor’un genç orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ın yanı sıra Emre Kılınç’ı da yakın markaja aldı.

Hırslı yapısı ile dikkat çeken 25 yaşındaki Mert Hakan Yandaş’ın Sivasspor ile olan sözleşmesinin yıl sonunda biteceği belirtilirken, Emre Kılınç’ın da yakın takibe alındığı, devre arasına kadar her iki oyuncunun menajeri ile görüşme yapılabileceği kaydedildi. Son 3 sezondur Sivasspor forması giyen ve her geçen gün aşama kaydeden Mert Hakan Yoldaş, bu sezon forma giydiği 7 maçta da 3 gole imza attı.

18 Eki 2019 - 10:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Orhan Tirgil - Başka bir takım bulamadınızmı. Altyapıya gidin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 10:40